Поп сензацията ALMA сподели нов фотос в Instagram, който грабна

...
Поп сензацията ALMA сподели нов фотос в Instagram, който грабна
Коментари Харесай

Гореща, млада и секси: ALMA подпали мрежата с фотос и свеж татус, който ще поискаш и ти

Поп сензацията ALMA показа нов фотос в Instagram, който сграбчи вниманието на всички нейни почитатели. Певицата качи супер пресен летен кадър, на който театралничи в тил, а през това време се любува на хубавото време.

Фотосът, изработен в лодка, провокира почитателите, които в мненията пишат, че татуировката на любимката им е неповторима. На гърба на ALMA се вижда дребна алена змия, която като че ли пълзи нагоре по тялото на певицата. Към фотографията ALMA е написала единствено едно: " Свобода " и несъмнено наподобява, че се усеща по този начин. За визията си певицата е избрала бял бански на огромни черни точки, който има много ретро vibe.

Виж още: " СкандаУ " разграничени? Тото даде отговор на този въпрос и усеща ли завист и злоба от сътрудниците си 

По-рано певицата показа красиви фотоси и от Париж, където се е насладила на вкусна храна, красиви гледки и купони. Докато певицата се радва на лятото си, почитателите чакат нов шлагер.

Последното парче на ALMA пожъна огромен триумф, а с него потвърди за следващ път, че държи на международно равнище и не прави взаимни отстъпки с качеството, което предлага. " Това е ария за една толкоз мощна обич, която може да те придвижи в друго далечно измерение – щастливо, безпроблемно и умерено ", показа ALMA за парчето " Far Faraway ". 

Виж още: С мисъл за планетата: Български звезди, които разпродават облеклата си в името на природата

Още с дебюта на ALMA стана ясно, че тя ще се трансформира в една от топ певиците ни. Сред най-големите триумфи на звездата се подреждат премията " Дебют на годината " за 2020-та и 2 номинации от Годишни музикални награди, присъединяване в един от най-грандиозните състезания за пеене в Европа – Top of The Top Festival, #23 в Shazam Русия, 2 седмици под #8 в формалния еърплей чарт в Полша и още доста други влиятелни ранглисти, напомнят от The Voice.  

Виж още: Хумор и хубост: Най-забавните дами в родното интернет пространство

Изображение: https://www.instagram.com/almadowdall/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР