Поп певицата Тита, която напоследък се изявява и в други

...
Поп певицата Тита, която напоследък се изявява и в други
Коментари Харесай

Скъпото си я влече: Тита се похвали с нова визия и чантичка за 5 000 лева

Поп певицата Тита, която в последно време се изявява и в други музикални жанрове, стана известна към присъединяване си в музикалния формат X factor. Тутраканската госпожица бързо навлезе в шоубизнеса и стана една от най-нашумелите млади звезди у нас. Визията ѝ несъмнено е привлекателна, което е много печелившо за тази сфера. Тя постоянно е обичала да бъде доста ексцентрична и затова е била с всички цветове на косата. Е, русото несъмнено най-вече ѝ отива, само че какво пък – дано опитва. 

Виж още: Най-разголените и секси фотоси на дъщерята на президента Радев

В момента Тита е една същинска кукла Барби с розова коса. На една от последните ѝ изявления певицата се похвали с новия си външен тип, само че акцентът несъмнено не пада върху косата, а върху обилните ѝ задни елементи и чантичката, която държи в ръка.

Виж още: Къде изчезна Стела Павлова? Влогърката се покри и уплаши всички ни

Е, към този момент сме безусловно сигурни, че Христина, както е същинското ѝ име, обича да се глези и със скъпи покупки. Тази съответна чантичка е от новата сбирка на марката Фенди, която коства сумата от съвсем 5 000 лв.. Ако би трябвало да бъдем почтени, и по-хубави аксесоари има на пазара и то за по-малко. Но за днешните звезди е значимо да имат продукти тъкмо от такива известни марки, с цел да се похвалят с тях в обществените мрежи и по този начин да станат още по-харесвани.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР