Поп певицата Мария Грънчарова проплака, че е станала жертва на

...
Поп певицата Мария Грънчарова проплака, че е станала жертва на
Коментари Харесай

Хакери атакуваха Мария Грънчарова СНИМКИ

Поп певицата Мария Грънчарова проплака, че е станала жертва на груба хакерска офанзива. Атрактивната брюнетка се извини обществено във фейсбук профила си на всички действителни и виртуални другари за породеното стеснение.

Певицата не изключва повода за виртуалната офанзива да е достъп до персоналната й информация и фотоси за компрометиране.



" Скъпи другари, желая да ви уведомя, че през последния месец, профилът ми беше нападнат, разрушен и ръководен от неизвестен/ни за мен хора.

Създали са подправен имейл, употребявали са профилът ми в тази обществена мрежа, добавили са мобилен номер и евентуално са създавали нови другарства ", написа Грънчарова. И добавя съмненията си по този начин:



" Допускам,че са разпространявали или извличали някаква информация, фотоси, че са правили и други дейности, за които не знам. Целта да компрометират профила ми, към момента не е известна. Моля, да ме извините в случай че по някакъв метод сте били обезпокоени! Бъдете деликатни и пазете персоналната си информация! "

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР