Поп певицата Мариана Попова може би ще се влее в

...
Поп певицата Мариана Попова може би ще се влее в
Коментари Харесай

Мариана Попова става депутат от БСП?

Поп певицата Мариана Попова може би ще се влее в редиците на депутатите от Българска социалистическа партия в идващия парламент, разбра HotArena.

Тази вест стана настояща, откакто изпълнителката  и сътрудникът й – артистът Веселин Плачков, бяха поканени като посетители на 49-ия конгрес на Българска социалистическа партия в НДК предходната събота, писа „ Галерия “.

Веселин Плачков популяризира информацията във Facebook профила си и написа: „ Успех на Мариана – имам вяра в нея “, от  което стана ясно дали й дава рамо за политическа кариера, или иронизира подправена вест.

Известната певица в никакъв случай не е крила, че симпатизира на лявата концепция, и обичайно пее в предизборни акции на Българска социалистическа партия. Преди време името й бе забъркано в спекулация с президента Георги Първанов. Попова в никакъв случай не е отричала, че го познава и почита като един от най-хубавите политици в най-новото време.

Плачков също симпатизира на лявата концепция и е персонален другар на Сергей Станишев. Той не отхвърля, че е получавал през годините предложения да се включи в политиката, само че счита, че силата му е на сцената и пред камерите.

В годините на прехода доста хора на изкуството са влизали в Народното събрание, само че множеството от тях са напускали разочаровани, тъй като не всеки актьор владее изкуството на компромиса, както постоянно се дефинира политиката. Повечето култруртрегери влизат в Народното събрание с концепцията да прокарат значими закони за изкуството, само че малко на брой съумяват да проведат борбата на гилдията поради конфликта с разнообразни лобита и обичайното неглижиране на културата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР