Поп певецът Прохор Шаляпин беше заподозрян за смъртта на съпругата

...
Поп певецът Прохор Шаляпин беше заподозрян за смъртта на съпругата
Коментари Харесай

Обвиниха руска поп звезда за смъртта на жена му


Поп артистът Прохор Шаляпин беше обвинен за гибелта на брачната половинка му, канадската бизнесдама от съветски генезис Татяна Клаудия Дейвис. Това стана непосредствено в ефира на предаването " Всъщност " по Първи канал, в което участваха познати на изпълнителя. Гостите споделиха, че изпълнителят може да е отровил жена си поради парите ѝ. Според тях това се доказвало от подозрителното държание на Шаляпин - след хоспитализацията на брачната половинка му в една от американските клиники, той се прибрал в родината си и не отишъл на нейното заравяне.

Участниците в токшоуто допълниха, че по инструкции на Шаляпин към храната на Дейвис са добавяни незнайни субстанции. Косвено удостоверение за съпричастността на артиста към гибелта на третата му брачна половинка били думите ѝ, че той я питал по какъв начин може да убие човек неусетно. Самият артист твърди, че към момента не може да повярва в загубата.

Прохор Шаляпин разгласи за гибелта на брачната половинка си на 30 септември 2021 година Дейвис умря от последствия от COVID-19 в Съединените щати. Тя се болести с ковид при започване на същия месец и прекара известно време в кома на кислороден уред. По-късно стана ясно, че заради пандемията Шаляпин не е имал опция да се сбогува с нея.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР