Поп певецът Миро се преби снощи по време на партито

...
Поп певецът Миро се преби снощи по време на партито
Коментари Харесай

Миро Каризмата падна на сцената

Поп артистът Миро се преби нощес по време на празненството на bTV по случай началото на новия сезон. Изпълнителят се хвърли на пода минути преди да се качи на сцената, само че се размина без тежки последици, видя кореспондент на Lupa.bg.

Треньорът от " Гласът на България " се спъна на стълбите, до момента в който се качва на сцената и падна доста грубо. Микрофонът му бе включен и в залата се чу ужасяващ екот, който озадачи гостите, които се зачудиха какво става. Половинката от някогашния дует " Каризма " се освести за броени минути и стартира да пее.

Изпълнителят на " Гълъбо " не скри, че е паднал и описа за случая на тези, които не бяха разбрали какво е станало. Миро скъса сакото си при рухването и пя с оръфана дреха. Миро се раздаде на макс и извърши най-големите си шлагери, а гостите очевидно се забавляваха. 

На празненството на медията участваха всички най-разпознаваеми лица от екрана - Натали Трифонова, Деси Стоянова, Мария Силвестър, Петър Дочев, който смени Сашо Кадиев в " Преди обед ", Цветанка Ризова, Антон Хекимян, Златимир Йочев, Меги и Нели от " Търси се ", певицата Дара. От звездите, които не работят в bTV бяха само Башар Рахал, който беше заобиколен от 5 хубавици, както и семейство Джаферович. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР