Поп идолът Миро отбеляза от Малдивите годишнина без алкохол. Той

...
Поп идолът Миро отбеляза от Малдивите годишнина без алкохол. Той
Коментари Харесай

Миро празнува на Малдивите 3 години без алкохол СНИМКА

Поп идолът Миро означи от Малдивите годишнина без алкохол. Той се похвали пред почитатели и другари в обществените мрежи, че са минали три години, откогато не е близвал.

„ Здравейте, през днешния ден върша 3 години откогато съм трезв… Преди 3 години направих избор. Това беше второто най-хубаво решение в живота ми до момента....Благодарен съм, че съм изтрезнял. Благодаря Господи! “ изповяда се изпълнителят пред почитателите си.



Един от първите, които го поздравиха за подхванатата крачка, бе сътрудника му Влади Ампов- Графа. Импровизираната си годишнина Миро отпразнува на топло. От няколко дни той пуска фрагменти от божествен плажове, само че не споделя кое е мястото, което е избрал за своята отмора. Феновете му допускат, че отдъхва на Малдиви.

Проблемите с алкохола мъчили дълги години Миро. " Аз се пробвах дълги години да спра алкохола, само че успявах за доста малко време, а по-късно се завръщах към този табиет. Не е обвързвано с това, че искаш толкоз да пиеш, а че си трагичен, в меланхолия си... Моята работа е обвързвана с това да съм сред пиещи хора и всеки желае да те почерпи ", показа още Миро, който не скри, че е получил помощ " от небето ", с цел да се оправи с компликациите в живота си, които са го тласнали към шишето.
Свързани вести Приятелите Лили Иванова и Васил Найденов на път да се скарат, забъркан е Миро
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР