Поп фолк звездата Кати се похвали с чисто нов бизнес

...
Поп фолк звездата Кати се похвали с чисто нов бизнес
Коментари Харесай

Алилуя! Известна поп фолк певица подхвана работа след 16 год...

Поп фолк звездата Кати се похвали с чисто нов бизнес - магазин за бижута, който най-малко към този момент започва онлайн, само че изпълнителката има упоритостите да го трансформира в действителен бутик за уникати.

  " Това е първият ми бизнес след музиката. Бяха писали, че продавам облекла, само че не е правилно. Може да се каже, че до момента бях по майчинство. И защото щерка ми към този момент е на 16, дълго време се чудех с какво да се захвана.

С моята другарка гримьорката Симона Недева коментирахме, че бижутата са като естествено продължение на музиката - коя певица не ги употребява, а един обикновен тоалет може да стане прелестен с едно украшение. Затова от февруари започнах да го приготвям и си направих профил в Инстаграм kati.mihailova1 ", споделя Кати, представена от " Телеграф ".

Към момента Кати е показала над 120 модела – множеството са за дамите, само че не са подценени и кавалерите, а скоро ще има и за деца.

Още при първо отваряне на уеб страницата bijuta.top усещане прави логото във формата на пеперуди, по прилика с името на едноименния й шлагер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР