Поп фолк певицата Роксана е известна със своята откровеност и

...
Поп фолк певицата Роксана е известна със своята откровеност и
Коментари Харесай

Роксана обясни защо вече не е приятелка с Деси Слава

Поп фолк певицата Роксана е известна със своята искреност и за следващ път потвърди, че е вярна на себе си. Тези дни тя направи самопризнание за колежката си Деси Слава, което породи хиляди въпросителни измежду феновете на лекия род.

Пайнерката Роксана, която неотдавна прекара COVID-19, реши да разкрие пред своите фенове в какви връзки е с колежката си Деси Слава, която на 7 март навърши 42 години.

" Ние не си пием кафето всеки ден със нея. Ние не си звъним да се питаме по какъв начин си. Ние не сме приятелки, само че това не значи, че не може да бъдем. Сигурна съм обаче, в едно, че тя почита мен като сътрудник, певица, както и аз нея, тъй като е една от най-хубавите певици в попфолка и в България като цяло ", споделя Роксана.

И добавя: " Тя през днешния ден чества своя Рожден Ден и аз желая да ѝ пожелая, да бъде жива и здрава, обичана, благословена и доста щастлива. Желая ти, Деси, една нова година изпълнена с доста триумфи в персонален и професионален проект. Наздраве ".



Покрай болестта ѝ от Ковид-19 се откриха злобари, които упрекнаха певицата, че е взела пари, с цел да излъже за заболяването. Това вбеси певицата, която призна, че детето ѝ по това време е лежало на системи в болничното заведение, а тя не е могла да отиде и да бъде с него. Късало ѝ се сърцето в този миг и е гневна на тайните теории с нейното име.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР