Поп-фолк певицата Нина Панайотова, по-известна на феновете си като Екстра

...
Поп-фолк певицата Нина Панайотова, по-известна на феновете си като Екстра
Коментари Харесай

Помните ли Екстра Нина? Не е за вярване какво върти сега!

Поп-фолк певицата Нина Панайотова, по-известна на почитателите си като Екстра Нина, отвори ресторант в Истанбул. Заведението, за което тя има и съучастник, се намира на пъпа на турската столица, като е ситуирано в четиризвезден хотел.

Ресторантът работи от едвам една седмица, като в него се преглага по едно и също време турска и европейска кухня.

Най-хубавото е, че ресторантът е с прелестна панорама към Св. София, споделя с възторг още изпълнителката на „ Айсберги “.

Тя не пропусна да призове почитателите си онлайн да се свържат с нея на персонално известие, в случай че желаят да си щракнат селфи с любимката си в новия й професионален дом в Истанбул.

Ресторантьорството не ангажира цялото време на Екстра Нина.

Паралелно със отговорностите си в заведението, тя съумя да приключи и новия си фолклорен албум. По него тя работи дружно със своя другар и сътрудник Димчо Делев в границите на към половин година.

Интересното в този албум е че всички песни са аранжирани от него. В албума има и доста авторски песни.

"Музиката, текстовете са на Димчо Делев, в студиото смесването и мастерирането са негови, в това число и всички клипове, които заснехме (20 на брой), са снимани от него! Той е перфекционист и до момента в който не изпях съвършено песните, не ми позволи да си потегли ", призна още певицата пред Signal.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР