Поп-фолк певицата Луна Йорданова Йорданова ще участва в президентските избори.

...
Поп-фолк певицата Луна Йорданова Йорданова ще участва в президентските избори.
Коментари Харесай

Луна се кандидатира за президент

Поп-фолк певицата Луна Йорданова Йорданова ще взе участие в президентските избори. Днес тя отиде в ЦИК, с цел да се записва за присъединяване във вота.

" Истинският президент на България има единствено едно име - и то е Луна Йорданова ", сподели пред публицисти тя. Луна е подала документи с подписите на предприемчив комитет. По думите й е събрала няколко хиляди подписа, а отпред на комитета е самата тя.

Изпълнителката показа, че напълно скоро ще стане ясно кой ще е претендентът й за вицепрезидент. " Правя го с обич, на драго сърце и считам, че триумфът следва занапред ", показа Луна, допълвайки, че смяната ще стартира точно от нея.

" Не очаквайте от мен политическо говорене, не очаквайте обещания. Какво незнание е да обещаваш, като не знаеш на следващия ден дали ще си жив. Животът е един момент и желая да си доставя това наслаждение да отида да гласоподавам за себе си ", сподели тя.

" 30 години съм се раздавала за хората. Мога да пея, да декламирам, да разпределям любов и усмивки, с цел да излезем от тази сивота. От тази отегчителност и този фасон на другарство сред политическа класа и елементарните жители. Аз съм едно нормално момиче от малко градче, само че ето ме тук ", разяснява още Луна.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР