Поп фолк певицата Емилия се появи в национален ефир и

...
Поп фолк певицата Емилия се появи в национален ефир и
Коментари Харесай

Емилия се появи с орнена нова визия в национален ефир

Поп фолк певицата Емилия се появи в народен ефир и притегли вниманието на аудиторията с нова визия, огнено червен аутфит и необятна усмивка.

Звездата на " Пайнер " посреща 2021 година с по-тъмен колорит на косата и къса подстрижка, а почитателите и са безапелационни, че смяната доста и отива.

Емилия е рожденичка на 21 март и се надява наред с празника си да докара първа пролет. " Тази година се надявам да имам опцията най-малко малко да чествам. Не съм от хората, на които им липсват купони. Накупонясвала съм се толкоз доста години, само че пък досега в никакъв случай не съм почивала за толкоз дълъг интервал от време. "

В изявлението си пред Нова телевизия тя споделя, че напредването на възрастта не я тормози до известна степен.

" Новите 60 години са новите 40 или 40 години са новите 20, тъй че в случай че една жена се грижи за себе си - с подобаващите хора, с подобаващата козметика, в случай че бъдеш сдържан във всичко, което правиш и в случай че се отнасяш точно към себе си, мисля, че дълго време може да се запазиш млад. Аз се научих да обичам себе си и да одобрявам даже минусите си. " - безапелационна е изпълнителката.

Тя споделя още, че около пандемията е взела да се увлича по обществените мрежи и изключително по Instagram.

" Когато моята кариера стартира тези неща не съществуваха. Тогава живият контакт беше метода да се свържеш с хората и да направиш нещо. Сега може да публикуваш една фотография и да кажеш доста неща, които искаш. В пандемията преоцених обществените мрежи, тъй като това е единствения метод да бъда по-близо до публиката си и да пея. Ако виртуалният свят не съществува, това щеше да осакати нас - изпълнителите. " - споделя Емилия.

Тя споделя още, че сега има времето да поддържа сама всичките си профили, да качва постове и да дава отговор персонално на известията на почитателите си.

На въпроса дали среща повече любов или ненавист в мрежата, Емилия дава отговор, че е от изпълнителите, които през годините са били много хулени и към този момент е привикнала.

" По-тежко е, когато медиите те дъвчат, в сравнение с феновете, тъй като те са доста по-меки в изявленията и разгласяват градивни мнения. Няма я тази завист, която преди години я имаше по жълтите вестници. Много грозни публикации съм чела и за себе си и за мои сътрудници. Сега няма подобен огромен хейт, какъвто преди се изливаше в пресата. "

Певицата разяснява, че си спомня за доста неприятни трудове по неин адрес, само че не се е тормозила за себе си, а по скоро за своите близки и за родителите си.

Съвсем неотдавна звездата на " Пайнер " пусна и нова ария, която е напълно на британски език, а по-голямата част от почитателите и не утвърдиха този план, потвърждавайки, че бяга от стила си.

" Не тичам от себе си, в противен случай. Аз обичам поп фолк музиката - това е нещото, което ме е направило Емилия, това е моят дом. Тя ми взе доста, само че и доста ми даде. Подготвила съм няколко фолк части, защото считам, че този жанр музика е за занимания, за клубовете, за заведенията за хранене и считам да изчакам времето, когато всичко е обикновено. Сега желая да пораствам, усещам се добре от това. Трябва да лавираш, да бъдеш в крайник с времето. Музиката в международен мащаб към този момент няма стилове, в този момент всички може някак си да ги миксираш. " - споделя Емилия.

Тя е безапелационна, че няма по какъв начин да си разреши да пусне ново фолк парче и да не отиде на присъединяване, където да усети силата му и утвърждението от нейните фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР