Поп фолк изпълнителката Палома Митева наскоро се омъжи в Дубай,

...
Поп фолк изпълнителката Палома Митева наскоро се омъжи в Дубай,
Коментари Харесай

Колко романтично: Палома спретна голяма изненада за съпруга си по повод рождения му ден

Поп фолк изпълнителката Палома Митева неотдавна се омъжи в Дубай, а още преди този момент стана ясно, че е и бременна. Моделката наподобява доста щастлива, което значи, че за това доста способства брачният партньор ѝ Георги. 

Виж още: Нов мъж зае мястото на Виктор Стоянов до фитнес инструкторката Христиана Парова

Силиконката заля профила си с техни фотоси от специфичния миг на подписването, а през вчерашния ден не пропусна да показа фрагменти от рождения ден на половинката си. Георги става на 37 години – разликата им е единствено 14 години. Той към този момент има две деца от предходна връзка. 

Виж още: Теа Минкова смъкна картита: Всичките ѝ връзки досега + за какво се разделиха с Алекс и Дани

Много балони, празнични надписи и цели две торти получи звездният рожденик, едната от които много специфична. Явно бъдещият баща обича да пазари от първокласни марки, тъй като тъкмо това демонстрира сладкото прелъщение, на което е изобразен мъж в марков състезателен сет, седнал в кресло, а към него има десетки пазарни чанти. Глези си го. В стори показа, че подаръкът му е боксови ръкавици, очевидно е разпален по бокса.

 Instagram

Виж още: Дуа Липа ли? DARA взриви софийски клуб, Галена приветства

В един специфичен пост с тяхна фотография тя добави: Честит рожден ден на обичания ми човек, който държи ключа за моето сърчице. Обичам те “. В момента тя е при него в Дубай, само че през септември месец, очевидно след раждането на детето, се връща в България.

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР