Поп дивата Селин Дион обяви пускането на нова музика -

...
Поп дивата Селин Дион обяви пускането на нова музика -
Коментари Харесай

Селин Дион пуска 5 нови песни

Поп дивата Селин Дион разгласи стартирането на нова музика - първата, откакто предходната година разкри, че страда от рядко неврологично заболяване, което се отразява на пеенето ѝ, съобщи Агенция Франс Прес.

Новият албум " Love Again " е саундтрак към едноименния филм и съдържа пет нови песни, както и шлагери от предишното.

Това е първият албум на 55-годишната канадка Дион след албума ѝ " Courage " от 2019 година

" Много се забавлявах да върша този филм. А да имам привилегията да се появя с красивите и надарени артисти Приянка Чопра Джонас и Сам Хюган в първия си игрален филм е подарък, който ще оценявам вечно ", споделя Дион в изказване.

" Смятам, че това е една прелестна история за положително въодушевление, и се надявам, че хората ще я харесат, а също и новите песни ", сподели Дион.

Романтичната комедия на режисьора Джим Строуз ще излезе по кината на 5 май.

През декември Дион разгласява сълзливо видео в Инстаграм, с цел да заяви, че неотдавна е била диагностицирана със синдрома на скованото лице и няма да бъде подготвена да стартира европейското си турне през февруари, както беше възнамерявала.

Тя съобщи, че болестта предизвиква мускулни конвулсии и " не ми разрешава да употребявам гласните си струни, с цел да пея по метода, по който съм привикнала ".

Световното турне " Courage World Tour " стартира през 2019 година и Дион беше приключила 52 концерта, преди пандемията от Covid-19 да отсрочи останалите.

По-късно тя анулира северноамериканската част от турнето заради здравословните си проблеми.

Пролетните ѝ дати в Европа, които трябваше да стартират в Чехия, бяха отсрочени за 2024 година, а осем от летните ѝ концерти бяха напълно анулирани.

Това трябваше да бъде първото световно концертно турне на носителката на " Грами " от десетилетие насам и първото без брачна половинка ѝ - мениджъра Рене Анжелил, който умря от рак през 2016 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР