Поп дивата Адел наскоро се разведе със съпруга си Саймън

...
Поп дивата Адел наскоро се разведе със съпруга си Саймън
Коментари Харесай

Адел шокира феновете си с това лично разкритие

Поп дивата Адел неотдавна се разведе със брачна половинка си Саймън Конеки. Саймън Кънеки и носителката на „ Грами “ бяха дружно от 2011 година, а по време на концерт в Австралия през март 2017 година певицата удостовери, че са се оженили.

Адел и 45-годишният създател на марката изворна вода “Life Water ” посрещнаха сина си Анджело през 2012 година

В изявление за “Vanity Fair ” през 2016 година изпълнителката показа, че няма предпочитание да бъде обвързана с човек от шоубизнеса.

За Саймън тогава споделя: „ Това е най-сериозната връзка, в която съм била; имаме дете и живеем дружно. “

Има ли нов мъж до пухкавелката Адел?, се питат английските таблоиди. Причината за въпроса е, че неотдавна топ певицата бе видяна да се целува буйно с нов мъж, посред улица в Ню Йорк, написа „ Уикенд ”.

Доскоро изпълнителката се опитваше да остане незабелязана, когато излизаше на открито. Тя носеше необятни черни облекла, тъмни очила и шапки с големи периферии.

Този път обаче Адел не съумя да се скрие от папараците.

„ Адел е мощна жена и е решена да продължи живота си, като всеки естествен човек, който желае да преживее разпадането на брака си “, споделя източник, непосредствен до фамилията ѝ, представен от в. „ Сън “.

Има версии, че 30-годишната певица е почнала нова връзка от дълго време, защото от няколко месеца не живее с бащата на детето си. Адел и Саймън Конеки бяха женени 3 години, като двамата имат 6-годишен наследник.

Тези дни Адел отпразнува своя 31-ви рожден ден с обилен ваучър. На празненството участваха 600 посетители. Събитието се състоя в имението, където е сниман кино лентата „ Великият Гетсби ”.

До нея на тържеството нямаше мъж, само че това не значи, че поп дивата страда от липса на мъжко внимание в интимния си живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР