Понякога всички идеи какво да сготвим за вечеря или обяд

...
Понякога всички идеи какво да сготвим за вечеря или обяд
Коментари Харесай

3 лесни рецепти за спагети с продукти от хладилника

Понякога всички хрумвания какво да сготвим за вечеря или обяд се изчерпват и постоянно стигаме до обичаните спагети. Не е нужно да имате кой знае какво в хладилника, с цел да извършите съвършените спагети, единствено с това, което към този момент сте купили и да не е нужно да ходите до магазина за още артикули.
1. СПАГЕТИ С ЛЮТЕНИЦА И МАЙОНЕЗА – същинският доматен сос за спагети се подготвя постепенно и лишава време, което не всеки път имате. Тези спагети с лютеница са доста подобаващи за цялото семейство и са в действителност доста вкусни.
Необходими артикули : пакет спагети, лютеница, майонеза, сирене и универсална фалшификация.
 5 съвета за по-здравословни пържени картофи 5 съвета за по-здравословни пържени картофи
Всички знаем, че би трябвало да заобикаляме пържените храни, тъй като са нездравословни за организма ни. Първо, могат да провокират язва и второ, могат...
Начин да подготвяне : сварявате спагетите с малко олио и сол във водата. Не ги преварявайте, а постоянно ги оставяйте малко „ ал денте “. Изцедете водата от спагетите и прибавете едно малко бурканче лютеница, 2-3 лъжици майонеза, натрошено краве сирене и поръсете с малко универсална фалшификация. Стават доста вкусни и цялото ви семейство ще ги хареса!

2. СПАГЕТИ СЪС СМЕТАНА И ЧЕСЪН – тези спагети са толкоз лесни, а усетът им наподобява на такива, които сте си поръчали в някой безценен ресторант. Приготвят се доста елементарно и е доста евентуално към този момент да имате всички артикули в хладилника си.
  Необходими артикули : пакет спагети, сметана за готвене, чесън, универсална фалшификация.
Начин да подготвяне : сварявате спагетите с малко олио и сол във водата. Не ги преварявайте, а постоянно ги оставяйте малко „ ал денте “. Изцедете водата от спагетите и ги оставете настрани. В тиган запържете малко нарязаният на ситно чесън и прибавете сметаната, която би трябвало да поври 2-3 минути. След това залейте спагетите с готовия сос и прибавете малко от подправката. Да ви е сладко!
 Лесна пица с филии самун, вместо тесто Лесна пица с филии самун, вместо тесто
Всички знаем, че не е хубаво да изхвърляме храна и е добре да хапваме всичко, което сме купили. Понякога ни се коства, че остарелият самун...

3. СПАГЕТИ СЪС СИРЕНА И КАШКАВАЛ – тук към този момент в действителност можете да ползвате всичко, което имате в хладилника и отново ще стане извънредно вкусно!
Необходими артикули : пакет спагети, краве сирене, синьо сирене, кашкавал или каквито и други млечни артикули да имате на разположение.  
Начин да подготвяне : сварявате спагетите с малко олио и сол във водата. Не ги преварявайте, а постоянно ги оставяйте малко „ ал денте “. Изцедете водата от спагетите и ги оставете настрани. В тиган разтопете всички сирена и кашкавали, които желаете да добавите. Ако сосът ви стане доста гъст, можете да добавите малко прясно мляко, с цел да го разредите. След това излейте цялата примес върху спагетите и... да ви е сладко!


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР