Понякога трябва да си счупим главата, за да разберем, че

...
Понякога трябва да си счупим главата, за да разберем, че
Коментари Харесай

20 неща, които ми се иска да знаех на 20

Понякога би трябвало да си счупим главата, с цел да разберем, че стената е твърда. Да изпуснем влака, с цел да се научим да сме в точния момент. Да си загубим ключовете, да се изгорим на котлона, да ни изритат от гнездото… Разбирате какво имам поради. Понякога обаче е задоволително да забележим по какъв начин някой различен си дръпва ръката от огъня, с цел да създадем връзката. Ето какво научих по сложния метод, а ми се искаше да го знаех на 20!

 Местят 29 юли 2022 | Произведенията на Иван Вазов „ Левски “ от „ Епопея на забравените “ и „ Под игото “ да се реалокират за проучване...
Никой няма да ви върне пропуснатите благоприятни условия. Дали е опция за, стаж в мечтана област, за която нямате подготовка, или конкурс, в който “нямате шанс”.

Влюбеността е на ниска цена сурогат на същинската съгласуваност. Всяко пояснение в “любов” се изтърква и омръзва с човек, с който нямате какво друго да си кажете.

Родителите ни са просто хора. Никоя жена на тоя свят не е олицетворение на идеала за майка. Всички вършим най-хубавото, на което сме способни, с това, с което разполагаме.

Приятелството е повече от общи ползи. Повече даже от споделени разбирания. Споделяме общи възгледи с доста хора и можем да приказваме за плетива с някои от познатите си, само че другари са хората, които схващат що за хора сме и тъкмо по тази причина ни обичат.

Автентична е тази наша “версия”, която не можем да не бъдем, каквото и да ни коства. И никое мнимо приемане, никой обществен кръг не коства толкоз, колкото свободата да бъдем каквито в действителност сме.

Както една от най-близките ми приятелки споделя: “Ако някъде не можеш да се оклепаш с торта, това място не ти е дом и тези хора не са ти семейство”.

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР