Понякога световните лидери и други големи политически фигури изглеждат недостъпни

...
Понякога световните лидери и други големи политически фигури изглеждат недостъпни
Коментари Харесай

Закуската на президента: какво си хапват Макрон, Байдън и Путин

Понякога международните водачи и други огромни политически фигури наподобяват недостъпни - техният претрупан метод на живот, безкрайните изявленията и извънредно формалният жанр на другарство могат да отхвърлен обществеността.  

Въпреки това президентите са също хора като всички нас. Дори когато са под прицела на камерите и публиката, те си остават хора със лични привички, занимания и, несъмнено, кулинарни желания.  

Мислите си, че сте единствените, които обичат естетичните закуски?  Не! Разказваме ви по-подробно по какъв начин президентите на разнообразни страни стартират деня си. 

Владимир Путин 

 политици Getty

Президентът на Русия не обича гурме ястия.  От едно време той е привикнал с елементарна храна.  На церемониалните приеми в Кремъл той сигурно яде най-изящните шедьоври - от рибена супа от пет типа риба до рядко еленско месо с гарнитура от сладки картофи и къпини. 

Ежедневното му меню обаче се състои от елементарни храни. За закуска яде каша от разнообразни зърнени храни (за предпочитане овесени ядки), която се вари във вода.  Заедно с това той изяжда три до седем варени яйца, с цел да поддържа протеиновия баланс в тялото. 

Понякога президентът обича да стартира деня си с извара и сушени плодове.  Също по този начин на масата на президента постоянно има мед, примес от ядки, които той прибавя към овесена каша, и чайник с прясно сварен черен чай. 

Джо Байдън 

 политици Getty

Всички към американския президент знаят, че диетата на Джо Байдън е сходна на това, което нормално ядат петгодишните деца.  

81-годишният политик обича нездравословна храна, за която брачната половинка му Джил непрекъснато го упреква. Помните ли тези стереотипни закуски от американски филми? И по този начин, масата в къщата на Байдън наподобява тъкмо по този начин: за закуска президентът избира да изяде два сандвича с фъстъчено масло и конфитюр. 

Обикновено пие чаша свеж портокалов сок или черно кафе. А за обяд и вечеря той съвсем постоянно избира бургери, пица, спагети и други нездравословни ястия, без да си отхвърля нищо.  Джо Байдън не крие обстоятелството, че е почитател на нездравословната храна, поради което шеговито го назовават ходещ американски стандарт.  

Еманюел Макрон 

 политици Getty

Еманюел Макрон, сходно на президента Байдън, поддържа традициите и културата на своята страна, което ясно се вижда от диетата му.  

Ръководителят на Франция обича националните сладкиши и по тази причина ги търси на всички места. В интернет има доста фотоси от разнообразни срещи на върха, където Макрон постоянно има най-малко един кроасан в чинията си.  Затова не е изненадващо, че закуската на 46-годишния политик включва печива. 

Макрон избира елементарни кроасани, паница пресни плодове и прясно изцеден портокалов сок.  Понякога към това прибавя салами и яйца, само че единствено в случай че не е имал доста тежка вечеря предходния ден. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР