Понякога си мислим, че знаем всичко за любимите си звезди

...
Понякога си мислим, че знаем всичко за любимите си звезди
Коментари Харесай

За живота в усмирителна риза и изолатор: Дрю Баримор призна, лежала е в психиатрия

Понякога си мислим, че знаем всичко за обичаните си звезди от дребния и огромния екран, само че роман като този по-долу бързо ни опровергават. 

Виж още: " Клюкарката " се завръща с нов сезон! Край на " бялата " доминация в сериала

Става въпрос за изявление на актрисата Дрю Баримор, в което тя споделя за година и половина от своя живот, в която била в психиатрия. " Там трябваше да се съблюдават разпоредбите. И нямаше по какъв начин да ги прекрачите, тъй като в случай че го извършите, щяхте да бъдете хвърлени или в изолационна стая, или да ви вържат към леглото ", описа тя.

Актрисата била едвам на 13 година, когато постъпила във въпросното лечебно заведение. Прекарала там 18 месеца, като през това време се случвало да я връзват с усмирителна риза. Причината да бъде вкарана в психиатрия било държанието ѝ. " Ходих в клубове, не вървях на учебно заведение, взиха колата на майка ми, пари... нещата излизаха отвън надзор ", описа тя. 

Виж още: Звездна безочливост: Гуинет Полтроу е уверена - светът носи маски поради нея, първа била тя

" Запитах се за какво ми се случва това. И си помислих, че може би имам потребността от най-тежката конструкция, тъй като всичко към мен беше толкоз налично и комплицирано в нашия свят, че може би това беше добър метод да си рестартирам живота ", описа актрисата. Дрю Баримор признава, че първите осем месеца били най-трудни. Била доста ядосана на всичко и всички. 

Виж още: Дами канят: Жените звезди, които предложиха брак на половинките си

Накрая Дрю Баримор излиза от психиатрията на половина дете, на половина възрастен човек. Актрисата към момента не е дала прошка на майка си, че я е пратила там, само че пък двете към този момент са се помирили. 

Изображение: https://www.instagram.com/drewbarrymore/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР