Понякога се случва така, че не мъжът да бъде привлечен

...
Понякога се случва така, че не мъжът да бъде привлечен
Коментари Харесай

Ето 5 тайни начина да спечелите сърцето на един мъж

Понякога се случва по този начин, че не мъжът да бъде притеглен от вас, а първоначално вие от него. И тук идва въпросът по какъв начин да съумеете да спечелите вниманието му, а по-късно и сърцето му. Много дами се лъжат, вярвайки, че любовта на мъжете минава през стомаха. Този мит и стандарт може да ви завоюва краткотрайна преднина, само че няма да свърши работа в дълготраен проект. Желанието на един мъж да бъде с вас се предизвика от по-дълбоки усещания за личността, характера и темперамента ви, с които бихте го спечелили.
Ако търсите краткотрайни и неангажиращи връзки, вероятността по-лесно да привлечете вниманието на мъж е огромна. Но в случай че търсите дълготрайни връзки и връзка, която да развиете, това е предизвикателство – би трябвало освен да привлечете неговото внимание, само че и да го накарате да се влюби във вас, а и да изиска да има дълготраен ангажимент към вас.
Има няколко метода, по които да съумеете да спечелите сърцето на един мъж в реалност.

1. Покажете му, че в действителност го желаете.
За да спечелите сърцето на един мъж, а освен пристрастеността и физическото му въодушевление, би трябвало да бъдете по-упорити и да го карате да се усеща благополучен във вашата компания. Трябва да му липсвате, когато не сте дружно. Едно от най-силните оръжия е сексуалността ви. Тя дружно с женствеността може да накара мъжа да не стопира да мисли за вас и да желае да бъде непрекъснато с вас.

2. Уважавайте го.
Уважението е съществена добродетел, която мъжете ценят у дамите. Тя се свързва със способността на мъжа да се привързва. Ако усеща, че дамата до него не го почита, той инстинктивно се отдръпва и стартира да търси друга, у която да буди удивление. Кодирано е в мъжката природа. Знаейки това ще ви е по-лесно да действате.

3. Карайте го да се усеща в сигурност с вас.
За да го накарате да се влюби във вас същински, създайте безвредна зона сред вас и него, в която той да се усеща прочувствено приласкан. Ако трансферирате всички мощно отрицателни усеща, които ви тормозят в всекидневието ви към него, това ще го накара да се усеща уязвим. Ако го укорявате и го коригирате, в случай че непрекъснато не сте съгласни с него, той ще усеща, че не може да бъде себе си във ваше наличие. Това ще го отдалечи от вас. И противоположното – в случай че създавате чувството, че може да се държи естествено без да премисля думите си, без да се опасява от неоправдателните ви реакции, мъжът ще ви почувства все по-близо до себе си.

4. Предизвиквайте го.
В основата на мъжката природа е предизвикването. Това дава опция на мъжете да се конкурират, да израстват, да покажат своята неустрашимост. Това ги кара да желаят да завладеят това, което им се коства предизвикателно, което може да им помогне да реализират триумф. Предизвикателствата водят до скрепяване на връзките и до реализиране на цели.

5. Насърчавайте го, подкрепяйте го.
Освен че мъжете имат цел в живота си и провокациите са един от методите да ги реализиран, те се нуждаят и от поддръжката и утвърждението на дамите до тях. Без значение дали става дума за работа, професионално и кариерно израстване, занимания, убеждения, подкрепяйте мъжа до себе си. Ще спечелите сърцето му, в случай че той знае, че вие сте до него във всеки смисъл, който го вълнува.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР