Понякога ни се струва, че момичетата с немоделни“ форми да

...
Понякога ни се струва, че момичетата с немоделни“ форми да
Коментари Харесай

11 трика, с помощта на които момичетата с пищни форми ще изглеждат като холивудски звезди на снимките

Понякога ни се коства, че девойките с „ немоделни “ форми да наподобяват също толкоз красиво на фотоси, като в някое лъскаво списание, е просто нереалистично. Това обаче не е по този начин. Независимо от фигурата, всяка от тях може да наподобява ужасно на фотосите, в случай че знае някои секрети.

Нашият екип ще ви опише за 11 трика, които ще оказват помощ на девойките с обилни форми да наподобяват необикновено на фотосите.

1. Направете ръцете си по-тънки

За да не наподобяват солидни ръцете ви на фотографията, задоволително е единствено да не ги притискате към тялото. Завъртете се леко встрани и преместете лакътя встрани. Това ще сътвори луфт сред тялото и ръката, а ръцете ще наподобяват по-тънки и по-елегантни.

2. Разтворете леко краката си

Просветът сред бедрата се смята за индикатор за уравновесена фигура и тънки крайници. Въпреки това, с цел да го видите на фотографията, просто стъпете на пръстите си на краката и издайте дупето малко обратно.

3. Премахнете двойната брадичка

Двойната брадичка може да се появи на фотографията на всяко момиче. За да се отървете от тази брадичка, просто леко избутайте главата си напред и опрете средата на езика в небцето.

4. Увеличете дупето и смалете талията

Създаването на гладка извивка на тялото е доста елементарно, даже в случай че имате закръглена форма. Просто се завъртете леко, обърнете бедрата си на една страна и сложете предната си ръка на талията. Тази лесна поза ще направи талията ви по-тясна, а дупето по-оформено.

5. Скрийте гънките по гърба

Някои обстановки могат да основат грозни гънки на гърба и да съсипят фотографията. Обаче да се отървете от тях е доста елементарно. Просто обърнете напред това рамото, което е по-близо до камерата.

6. Скрийте гънките по корема

За да се отървете от гънките по корема, задоволително е да изправите краката си и да завъртите тялото си встрани, тъй че да приемете наклонено състояние. Правилната позиция ще отстрани гънките, удължи краката и ще понижи бедрата.

7. Дръжте гърба си изправен

Колкото и тривиално да звучи, само че дръжте гърба си изправен, изключително когато седите. За страдание, доста хора не помнят за това. Изправеният тил отстранява гънките по корема, прави ръцете по-привлекателни, а краката са по-тънки и по-дълги.

8. Наведете се напред

Когато вършиме портрети, не накланяйте тялото обратно. Така ставате по-големи, появява се двойна брадичка и шията изчезва. Наклонете леко главата и тялото към камерата – и шията ще наподобява по-тънка, и лицето – по-изразително.

9. Прехвърлете тежестта си върху единия крайник

В никакъв случай не заставайте отстрани към камерата – по този начин оптимално подчертавате всичко „ излишно “.

Ако има какво да покажете, тогава за какво да го криете – направете главен акцент върху това. Положение на половин оборот. Разперете раменете, прехвърлете тежестта върху задния крайник и избутайте предния крайник напред, поставяйки го върху пръстите на крайници.

10. Изберете ракурс откъм гърба

 

Най-изявените елементи на тялото на девойките с апетитни форми са гърдите и дупето. Следователно ъгълът откъм гърба е най-хубавият, с цел да се подчертаят преимуществата и да се скрият минусите. Просто застанете на половина с тил към камерата. Поставете двете си ръце на талията и леко изпънете главата напред.

11. Кръстосайте краката си

Ако ви се коства, че основаването на гладки и красиви извивки на тялото е мъчно, тогава грешите. Достатъчно е да кръстосате краката си по този начин, като че ли постепенно отивате някъде, и сложете една си ръка на талията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР