Понякога не е необходимо да отидем до някоя далечна точка,

...
Понякога не е необходимо да отидем до някоя далечна точка,
Коментари Харесай

7 приказни места за пешеходен туризъм в Европа

Понякога не е належащо да отидем до някоя далечна точка, с цел да погледнем на света с разчувствани очи. Смело можем да гласуваме в изгода на туристически дестинации, които се намират относително покрай нас. Европа ни предлага едни от най-известните пътеки в света, нетрадиционни преходи и завършения навън, които да задоволят вътрешния ни копнеж по природата. От лесни дневни походи до дълги преходи, през днешния ден ви представяме класация на част от най-хубавите туристически дестинации в Европа, които да добавите към листата си за пешеходен туризъм, предложени от уеб страницата Trip Savvy.

Национален парк Казбеги (Грузия)

Република Грузия е една от най-добре защитаваните секрети на Европа, когато става въпрос за пешеходен туризъм. На три часа път с кола северно от столицата на страната Тбилиси се намира Националният парк Казбеги. Разположен в северната част на Кавказките планини, Казбеги е третият най-голям връх в Грузия.

Ако изберете да отседнете в град Степанцминда, можете да се разноските до църквата Гергети Троица за панорамна панорама. Ако времето разрешава, продължете до ледника Гергети. В планината може освен да се разноските, само че и да се насладите на някои локални деликатеси, да вземем за пример хачапури (Khachapuri) - фамозните сладкиши, цялостни със сирене, или месести грузински кнедли (Khinkali). А гледките сигурно заглаждат угрижените бръчки по лицето.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TBILISI (@tbilisi_in)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР