Понякога на всеки се случва да му се прииска да

...
Понякога на всеки се случва да му се прииска да
Коментари Харесай

20 разтоварващи филма за почивните дни

Понякога на всеки се случва да му се прииска да помързелува у дома, да си полежи на дивана и да се потопи в някой разпускащ филм, с който да се освободи от насъбраното през седмицата напрежение.

Точно за такива случаи съветският уебсайт AdMe е приготвил една приятна селекция от леки и положителни филми. Това са ленти, подобаващи за почивните дни, разтоварващи. Те се опълчват на дейните уикенди и зараждат с приятни страсти. 

Гледали ли сте...? 

" Сложно е " (It's Complicated), 2010 . Много благ, фамилен, откровен филм. Джейн е притежател на преуспяваща пекарна, на разположение е нов романс, а зад тила й - бракоразвод. Тя счита, че животът й е напълно предвидим... досега, в който някогашният й си брачен партньор Джейк решава въпреки всичко да си я върне.

" Семейство Милър ", 2013.  Филмът с право заслужава да бъде наречен комедия: положителните смешки тук са в обилие. Дейвид се пробва да помогне на младежи в неволя, само че е атакуван от бандити. Нашият воин се озовава в обезверена обстановка. За да се измъкне от неволя, той би трябвало да потърси фиктивно семейство и дружно да отидат на едно вълнуващо странствуване.

" Недосегаемите ", 2012 , Франция. Режисьорът и актьорите съумяват да основат жизнеспособен, проницателен, занимателен и обаятелен филм - комбинация от драма и комедия в историята на двама напълно разнообразни другари. Лентата споделя историята на богатия благородник неработоспособен (Франсоа Клузе), който наема за болногледач безработния Дрис (Омар Си) - негър юноша, мохамеданин, израснал в предградията и преди малко излязъл от пандиза, той наподобява допустимо най-неподходящият човек за работата. Опознавайки се, двамата редуват Вивалди с музиката на " Earth, Wind & Fire ", " моркова " с " тоягата ", костюмите с анцунзите.

" Ваканцията ", 2006 . Две дами, които живеят на разстояние от 10 000 километра, се срещат онлайн и вземат решение да сменят жилищата си за ваканцията, с цел да трансформират тотално средата си за две седмици. Айрис и Аманда изцяло трансформират и живота си. Много топъл и покъртителен филм.

" За какво си приказват мъжете ", Русия, 2011 . За какво си приказват мъжете? Разбира се, за дами! И още - за работа, пари, коли и футбол... Но най-много за дами. А в случай че имат два дни на път, можете да бъдете сигурни, че ще имат време да обсъдят доста тематики. 

" Наистина обич ", 2003 . Любовта в действителност царува на всички места. От министър-председателя, който се влюбва в служителка, до писателя, който бяга във Франция, с цел да излекува разрушеното си сърце. Във филма текат доста сюжетни линии, които са доста забавни за гледане. А какъв брой доста известни артисти се събрани тук! Това остава един от най-романтичните филми за всички времена. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР