Понякога животът може да ни изненада по най-неочакван начин. И

...
Понякога животът може да ни изненада по най-неочакван начин. И
Коментари Харесай

Когато този, който ти е плюл в душата, се върне

 Когато този, който ти е плюл в душата, се върне

Понякога животът може да ни изненада по най-неочакван метод. И от време на време нашата първа обич може да се върне. Човекът, който ти е разрушил сърцето, се връща при теб, а ти ще стоиш, заливайки се с горчиви сълзи.

Ти ще стоиш безумно влюбена в него, към момента захласната от всяка парченце от неговото създание. Но когато този, който ти е разрушил сърцето, се върне назад при теб, апелирам те, не го приемай.

Вселената го докара назад при мен лятото, когато най-сетне бях почнала всичко на чист лист. Най-накрая бях прогонила неговия фантом, който толкоз дълго ме преследваше. Най-накрая видях себе си с усмивка, а не в сълзи, с фантазии за бъдещето, а не със мемоари от предишното.

Помня по какъв начин го видях за пръв път от половин година. Той стоеше на сцената и свиреше на китара, а когато ме погледна, сърцето ми спря. Избягах от залата, боейки се още веднъж да го погледна. Значи още не го бях не запомнила.

Тази нощ лежах в леглото и още веднъж и още веднъж проигравах обстановката в главата си. Месеци усърдна работа в опити да го не помни отидоха по дяволите след единствено един негов взор. Бях извънредно зле. Нима отново ще пристигна и ще вземе душата ми?

Не можех още веднъж да го пусна, трябваше да защитя себе си. И тъкмо това и направих. Или най-малко пробвах.

След няколко дни той пристигна при мен у дома. Плака, извини се, споделя, че желае да се върне при мен. А аз седях невъзмутима без една сълза в очите. Поклащайки глава, споделих една дума, която не съм и мислела, че мога да кажа: „ Не “. И за първи път се гордеех със себе си. Бях направила немислимото. Погрижих се за себе си, бях спряла да мисля единствено за него.

Тогава се случи нещо, което не трябваше да върша. Прегърнах го на сбогуване и се целунахме. Това не беше просто целувка. Той ми сподели: „ Не ме оставяй, обичам те. И постоянно ще те обичам. Моля те, не си отивай “. И аз още веднъж го пуснах. Аз изгубих.

Помня по какъв начин той си тръгваше, а по моето лице се стичаха сълзи. Сълзи от това, че по този начин мощно желаех да изкрещя името му, с цел да се върне.

Затова когато този, който ти е разрушил сърцето, се върне назад при теб, не го пускай. Не му давай още веднъж власт да разбие сърцето си. Не се поддавай. И не го целувай на сбогуване. Веднъж към този момент той е разрушил сърцето ти и ще го направи още веднъж. Не му позволявай да те направи слаба.

Много хора мечтаят за това индивидът, който са обичали, да се върне. Но истината е, че в случай че той се върне, това няма да завърши по този начин, както искаш. Това единствено ще ти аргументи още повече болежка и ще би трябвало да започнеш всичко отначало. И ще се почувстваш по този начин безсилна, тъй като си му разрешила още веднъж да вземе власт над теб.

Така че не позволявай на индивида, който те е пречупил, да те пречупи още веднъж. Един ден ще бъдеш признателна за това, че си устояла, а не си пробвала да създадеш нещо, което в никакъв случай не е било.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР