Понякога имаме нужда да сверим часовника си с . Докато

...
Понякога имаме нужда да сверим часовника си с . Докато
Коментари Харесай

4 идеи за тоалети в бохо стил

Понякога имаме потребност да сверим часовника си с. Докато някои просто идват и си отиват. Други, сходно на модата от 90-те, минават през развой на възобновление – от време на време даже повече от един път. Съществува обаче хармония, която наподобява устоя на теста на времето, нормално с съвременни обрати, които я осъвременяват. Бохо тоалетите са идеалният образец за това.

Бохемският метод на обличане става известен за първи път през 60-те години на предишния век. Силно въодушевени от събитията в Уудсток, облеклата са били в земни тонове и психеделични щампи. Средностатистическият дрешник е отразявал най-пълно настроението и включвал в себе си безусловно всичко, което се допира до вътрешния свят. Пръстени със знака за мир, колиета с медальони, макси рокли, необятни ленти за глава и шапки с тънка периферия– всичко това е било част от многообразието.

През 2022 година обаче бохо стилът не се приближава чак толкоз до този от 1970-а. Според стилната блогърка Мария Ювака, жанрът остава затвърден в модата и се стреми да разгърне артистичната, свободолюбива и изобретателна страна на човек.

„ Бохо стилът стартира да създава трендове, които демонстрират фокус върху тялото. Отворени ризи, къси поли на цветя или дънкови къси панталони към този момент се прокрадват в него “, споделя Ювака пред InStyle. И еволюцията не стопира дотук.

 Очакванията са бохо модата от ден на ден да залага на конструкция и възприятие за разкош, като разчита на тъкани като кадифе, плетива на една кука, бродерия и транспарантни облекла, с цел да се придаде най-пълно това артистично чувство, което се простира оттатък добре познатото. Фокусът ще е върху фините елементи на облеклото.

Това, което в миналото е бил доста нишов жанр, в този момент се трансформира в естетически тип, който всеки може да включи по тънък метод в дрешника си. Даваме ви няколко хрумвания по какъв начин да се сприятелите с бохо стила тази година.

Придържайте се към земни нюанси

Добре знаем, че когато желаеме да подобрим настроението си, е добре да заложим на живи и свежи цветове, бохо тоалетите са всичко друго, само че не и смели във връзка с цветовата им палитра. Стилистката Кенеди Холидей споделя, че можете да мислите за бохемската мода като протест против тази постковид хармония. Неутралните цветове са тук, с цел да останат.

 
               

Причудливост

Въпреки актуалните обрати в модата, актуалната версия на бохо стила от 70-те години на предишния век няма желание да си отиде. 

" Това е ерата на свободата и себеизразяването посредством модата и мечтаното качество на бохемския жанр към момента поддържа тази наклонност жива “, споделя стилистът Тифани Бризено пред изданието InStyle. За да остане вярна на обичайна хармония, тя предлага да съчетаете сантиментално горнище с панталони с необятни крачоли за ежедневната ви визия или дълга, копринена рокля с щампа, допълнена с кожени ботуши и огромни обеци за по-официален мотив.

 
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР