Понякога флирта с мъж, който ви е харесла, се формира

...
Понякога флирта с мъж, който ви е харесла, се формира
Коментари Харесай

6 начина да накарате мъжа страстно да ви пожелае

Понякога флирта с мъж, който ви е харесла, се образува от самосебе си и вие не полагате особени старания, с цел да стигнете до съвместен резултат. Има обаче мъже, които са по-труди, захласнати от други задължения, и би трябвало да включите в деяние някои женски хитринки, с цел да привлечете вниманието им към себе си. Психологът Александра Харис разкрива шест метода да накарате мъж буйно да ви пожелае

Бъдете себе си в процеса на съблазняване

Няма нищо по-съблазнително от жена, която се държи добре и излъчва съблазън. Това значи, че тя се усеща удобно в тялото си и знае какво желае от мъжа. Не се преструвайте, не променяйте нормалния метод на говорене, просто би трябвало да знаете за главните си козове.
Друг значим миг е гъвкавостта и държанието. Наслаждавайте се на мига. Не се суетете, не треперете, опитвайте се постоянно да действате решително и умерено, само че е значимо да не прекалявате. Ако на среща държите вилица до устата си за 10 минути, представяйки си себе си като секси мързелива котка, тогава може да се получи противоположният резултат.

Използвайте облеклата и стойката си в своя изгода

Можете неотложно да изглеждате по-съблазнителни единствено като свиете плещи, повдигнете брадичката си и осъществите контакт с очите. И не забравяйте, че верните облекла също могат да ви дадат преимущество. Една красиваа рокля може да направи знамение. В този миг би трябвало изцяло да забравите за своите комплекси.



Кажете му какво желаете

Ако знаете какво обичате да вършиме и какво ви възбужда, кажете му, даже в случай че това е просто задявка. Някои дами може да подценяват силата на съблазняването с думи. Няма нищо по-секси от това да чуеш какво желае една жена, какво я възбужда... това в действителност кара мъжа да мисли за секса.

Говорете безшумно за интимни неща

Той ще би трябвало да се наведе, с цел да ви изслуша, което съкратява персоналното пространство сред вас двамата. Мъжете намират тихите дами за супер секси. В тях има малко тайнственост, което е доста съблазнително. Необходимо е да следите произношението на думите, интонацията и да се опитате да говорите на ниски честоти.

Не забравяйте силата на едно просто допиране

Това не значи, че би трябвало да хванете бицепса му в смъртоносна хватка, само че леко допиране на ръката или коляното му може да провокира лумване на искрата. Тялото обича да бъде докосвано. Допирът кара кожата да настръхва от наслаждение. Ако желаете да влезете в играта, направете тези докосвания да наподобяват инцидентни и неволни.

Бъдете спонтанни

Съблазняването е спонтанност. Нищо не скапва интимния миг, както несъразмерното обсъждане на нещата. Ако се чувствате секси, действайте съгласно това. Дните и нощите през седмицата са толкоз рутинни, че е доста изкушаващо, когато една жена изненада мъж с изненадващо посещаване, проекти за уикенда в последния миг или даже просто непринудено телефонно позвъняване.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР