Понякога е трудно за вярване, но в обкръжението си всички

...
Понякога е трудно за вярване, но в обкръжението си всички
Коментари Харесай

Как да се предпазим от злобни и завистливи хора: 5 признака по които безпогрешно ще разпознаете хората, които искат да ви навредят

Понякога е мъчно за поверие, само че в обкръжението си всички имат хора, които желаят да им навредят и в случай че познавате такива, най-добре стойте надалеч от тях.
Сигурно даже не можете да си визиите, че някой съзнателно ви мами, заблуждава или наранява без капка съвест, популяризира неистини и унищожава репутацията ви. Но, за жалост, такива хора съществуват. Ето по кои признаци ще ги разпознаете, с цел да стоите надалеч от тях:
1. Недобронамерените хора основават комплициране, безпорядък и кавги.
Те преиначават обстоятелствата, с цел да ви заблудят.
Много постоянно лъжат или резервират информация за себе си, с цел да избегнат поемането на отговорност.

2. Недобронамерените хора манипулират ловко другите с думи и дават смели обещания, само че действително в никакъв случай не се трансформират, не влагат в растежа и развиването си.
3. Недобронамерените хора нямат никаква съвест и не знаят какво е разкайване. Вместо да опитат да се преборят със злобата си, те й се любуват и то под прикритието на лъжливо доблестен темперамент.
4. Недобронамерените хора постоянно желаят да управляват други хора, а самите те са последната инстанция. Те отхвърлят противоположната връзка и градивната рецензия, и не обръщат внимание на моралните правила.
5. Недобронамерените хора употребяват благосклонностите на добросърдечните хора за машинация.

Те се преструват на състрадателни, търсят топлота, амнистия и фамилиарност от индивида, който са наранили без никакво състрадание към болката, която му е била породена и нямат действително желание да се опитат възстановят изгубеното доверие.
Злите хора имат една обща линия – те са властни
Тук не става дума за някой, който е угрижен за вас и желае да ви вижда здрав, сит, облечен, спокоен, в сигурност и така нататък, както вашите родители.
Става дума за човек, който желае всички към него да се преценяват непрестанно с неговите настроения, стремежи, потребности, цели, проблеми, страхове и какво ли още не.

Това е човек, който ви кара да се чувствате напрегнат – дали инцидентно няма да сбъркате без да желаете, да го ядосате с „ незнанието си “ и тогава да бъдете сурово осъдени.
Целта на злия човек е да поеме надзор над вашите усеща и страсти, даже най-дълбоките и интимни мисли, с цел да ги трансформира в отрицателни, песимистични и меланхолични.
След среща с сходен човек, вие ще се чувствате изтощени, празни, като че ли ограбени.
Инфо: fakti.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР