Понякога дотолкова се увличаме в ежедневните си задачи, че забравяме

...
Понякога дотолкова се увличаме в ежедневните си задачи, че забравяме
Коментари Харесай

4 неща, които сега ви се струват важни, но след време изобщо няма да ви интересуват

Понякога дотолкоз се увличаме в ежедневните си задания, че забравяме в действителност значимите неща. И вместо това започваме да отдаваме огромно значение на дреболии, които след време няма да имат никаква стойност за нас.

От блога marcandangel.com показват четири неща, които в този момент могат да ви наподобява ужасно основни, само че за които е грехота да изразходвате силата и мислите си.

1. Перфектните постове и фотоси в обществените мрежи.

Сигурни ли сте, че просто не рисувате една идеалистична картина на личния си живот? Необходимо ли ви е да храните егото си по този метод? Посветете времето си на това да се развивате, да пробвате разнообразни неща, а да си създавате неестествен имидж.

2. Одобрението на другите.

Притесняваме се по какъв начин изглеждаме в очите на останалите, дали ни харесват, какво са споделили за нас. И забравяме, че никой няма силата да ни накара да се усещаме зле, в случай че самите ние не му позволим. Обръщайте повече внимание на малко, само че значими за вас хора, в сравнение с прекомерно огромно обграждане.

3. Ежедневната драма.

Роднински разногласия, злословия за сътрудници, кавги с обичания човек... на момента ни наподобяват като края на света, само че след време въобще няма да ги помним. Само ще сме похабили нервите си.

4. Прекаленият комфорт.

Измисляме си редица оправдания за мързела и лежерността си. А хубавите неща в живота се случват, когато поемаме опасности и преодоляваме провокации. Излизайте от зоната си на комфорт, в случай че не желаете след години да съжалявате за пропуснатите шансове.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР