Понякога човек се чувства така сякаш мрази живота си и

...
Понякога човек се чувства така сякаш мрази живота си и
Коментари Харесай

Мразите живота си? Четири начина да предизвикате щастието

Понякога човек се усеща по този начин като че ли ненавижда живота си и мисли, че  нищо хубаво няма да му се случи.  Изглежда му, че е стигнал дъното и няма по какъв начин да се измъкне на повърхността.  Всичко това може да е подбудено от недоразумение в фамилията, компликации в работата, здравословни или други проблеми.

Добрата вест е, че обстановката може да не е толкоз неприятна, колкото си я представяте.  Почти всеки проблем има решение, тъй че вместо да се съжалявате и да се оплаквате от живота си, би трябвало първо да измененията мисленето си. Когато започнете да вярвате, че можете да се справите с компликациите, тогава това в действителност ще бъде допустимо. Всичко значително зависи от позитивната ви настройка за живота. Ето някои неща, които може да извършите в тази посока, с цел да предизвикате щастието:

Правете извършения, незабавно щом станете от леглото.

Добре, може първо да отидете до тоалетната и да измиете очите и зъбите си. След това обаче отделете малко време, с цел да извършите някои разтягания или различен тип леки извършения. Пуснете малко музика и започнете. Може да отделите по пет минути за всяка част на тялото си, като ръце, крайници и стомах. Когато напреднете, може да включите също съпротивителни ленти или тежести. 15-20 минути заран са задоволителни, като скоро ще започнете да забелязвате и резултата.

Поставете си цели.

Напишете на дребни листчета задачите, които желаете да постигнете и ги поставете някъде, където ще ги виждате непрекъснато. Може да вземем за пример това да е в зоната, където ще вършиме упражненията си. Със сигурност няма по какъв начин да четете всичко денем, само че пред очите ви ще минават по-голямата част от тези послания, като това ще ви стимулира да не се отказвате. Ако не сте почитател на задачите, може да ги замените с вдъхновяващи цитати и послания на обичани създатели. Вие избирате, значимото е посланието да стига до вас.

Бъдете признателни.

Отделете една минута дневно и избройте три неща, за които сте признателни. Това е минимално условие. Ако имате време, помислете и по-задълбочено. Дори, в случай че смятате, че има двадесет неща, от които бихте могли да се оплачете, опитвайте да намерите нещо положително. Ако би трябвало, записвайте си на лист. Така ще можете да погледнете обратно към предходните дни и да видите за какъв брой доста неща сте били признателни или какъв брой от задачите си сте постигнали. Ако смятате, че не сте изпълнили нито едно от желанията си, не забравяйте, че това не е правилно. Напомняйте си, че голям брой хора, даже няма да стигнат до мястото, където сте вие сега. Бъдете състрадателни към себе си.

Слушайте или четете нещо мотивиращо всяка заран.

Това може да е обичана ария или забавна публикация, значимото е да ви накара да мислите положително и да ви зареди с положително въодушевление при започване на деня. В интернет към този момент има толкоз доста гратис наличие, до което елементарно можете да получите достъп.

Дори когато би трябвало да се оправим с някоя компликация, е от решаващо значение да можем ненапълно да преосмислим протичащото се, тъй че да можем да го преглеждаме като позитивно предизвикателство, а освен като мъчително прекарване. Когато вършим това, не бягаме от действителността, а по-скоро си даваме късмет да приемем това, което би трябвало да създадем, с възторг и добра сила. По този метод ние сме доста по-полезни за себе си, хората към нас и на целия свят.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР