Понякога би било хубаво да обърнете бойлера по този или

...
Понякога би било хубаво да обърнете бойлера по този или
Коментари Харесай

Може ли да да монтирам хоризонтално вертикален бойлер?

Понякога би било хубаво да обърнете бойлера по този или оня метод, с цел да намерите най-подходящата позиция за несъмнено пространство. Бойлерите могат да заемат много място, в случай че имат контейнер за предпазване. Така че, в случай че разполагате с хоризонтално пространство и желаете бойлера да бъде подложен там, прочетете първо инструкциите и характерностите на бойлера преди да го позиционирате.

Някои бойлери са създадени за водоравен монтаж и затова са изцяло съвместими с това позициониране и не нарушават общите правила. Трябва да спазвате напътствията на производителя, в противоположен случай ще срещнете компликации във връзка с защитните клапани, както и общата функционалност и сигурност на нагревателя, без значение от неговия вид!

Това значи, че в случай че инструкциите на производителя разрешават водоравен монтаж и спазвате всички други инструкции, ще бъдете в сходство с регулацията.

Ако производителят забрани хоризонтална апаратура на бойлера, няма да можете да инсталирате бойлера по този метод. Това ще повлияе на гаранцията на вашия артикул и на възможни застрахователни искове, свързани с нагревателя.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР