Понякога активността на знаменитостите в Instagram говори по-красноречиво за живота

...
Понякога активността на знаменитостите в Instagram говори по-красноречиво за живота
Коментари Харесай

Раздяла за Григор Димитров и Лолита Османова?

Понякога интензивността на звездите в Instagram приказва по-красноречиво за живота им, в сравнение с самите те. Но дали подобен е казусът с двойката Григор Димитров и Лолита Османова ?

Милиардерската наследница към този момент не е измежду почитателите на най-хубавия ни тенесист в обществената мрежа, а самият той все още не следва рускинята , която развива сполучливо два профила, предават от. Интересно е обаче, че Гришо и Лолита в никакъв случай не са разгласили обща фотография в формалните си профили в Instagram, отбелязва. Техни общи фрагменти сме виждали само в сторита и във почитател страница на Гришо, където админите са запазили и разгласили следната фотография.

Двойката последно бе видяна дружно на рождения ден на Лолита при започване на този месец. Тогава от изявленията ѝ стана ясно, че 30-годишният състезател е съумял да се включи в празненствата в Монте Карло, на които участваха нейното семейство и другари.



Тази седмица обаче 26-годишната рускиня показа нови фрагменти от разходка в Кан, на които бе сменила считания за годежен пръстен с различен, със наследник камък . За първи път тя сподели бижуто с елмаз при започване на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария. Тогава започнаха клюки, че с Григор са се сгодили, а единствено 2 седмици по-късно тя го придружи в България, напомнят от.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР