Понеже ние сме по-малки, ще кажем на какво се надяваме

...
Понеже ние сме по-малки, ще кажем на какво се надяваме
Коментари Харесай

ДБ са по-малки, но имат своята вяра за отваряне на нова страница

" Понеже ние сме по-малки, ще кажем на какво се надяваме в новото 47-о Народно заседание: сформиране на демократично болшинство за отваряне на нова вяра и нова страница на България . Всяка власт би трябвало да знае своето ограничаване, вярата в парламентарната република, вярата във фискален разсъдък и въздържаност, в институциите, процедурите, паметта и полезностите "

Toва съобщи ръководителят на ПГ на Демократична България в оставка Христо Иванов от трибуната на Народното събрание за началото на работата на 47-мия парламент .
анкета
Колко ще изкара това Народно заседание
Три месеца Година Две години Пълен мандат Избори до дупка
Три месеца

Година

Две години

Пълен мандат

Избори до дупка

Демократична България настоя за систематични промени в прокуратурата и правораздаването, които да модернизират правораздаването. Има вяра, че този път ще стигнем до това , надява се Христо Иванов.

Въвеждането на електронното ръководство ще бъде другата огромна цел пред Демократична България . Останалите цели са опазването на българското естествено благосъстояние, връщане на децата в учебните заведения, съдружни дейности на едно бъдещо ръководство, отбрана на българския народен интерес, истина и история, както и инвестиция в рационализация в българската просвета, обучение и просвета. Христо Иванов се надява всички народни представители да изпълнят задачата си, като ще дадат и своя принос за основаване на държавно управление.

Той желае да каже няколко думи за вярата - в края на тази година, изпълнена с провокации, рецесии, обрати и благоприятни условия може да си разреши да приказва за вяра. Сега, когато приключва годината, хората се надяват на ново начало и завръщане на светлината - това ще бъде основа за работата на новите депутати . Възстановяването по нови пътища и модели ще разреши на България да редуцира оня път, който ни отделя от развитите общества. " Ние би трябвало да си сложим такава цел, с цел да създадем своето развиване. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР