Понеже говорим за деца, никога не мога да съм достатъчно

...
Понеже говорим за деца, никога не мога да съм достатъчно
Коментари Харесай

Ивайло Папов от „Възраждане“: Не пипайте децата – те са свещени

„ Понеже приказваме за деца, в никакъв случай не мога да съм задоволително невъзмутим, като приказваме за либерализация на образованието. ", сподели от трибуната на Народното събрание националният представител от „ Възраждане " Ивайло Папов по време на гласуването на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за протекция на детето.

Той беше безапелационен, че за 25 години образованието е напълно смачкано.

„ Учителите също ги смачкаха, в този момент им даваме едни заплати, с цел да седят положителни и кротки, да могат да си затварят очите за всички тези съвременни неща, които се пробват да натрапят в учебната стратегия. ", добави Ивайло Папов.

Той помни времето, когато през 2006 година Организация на обединените нации за България вкараха план по полово и репродуктивно здравно обучение в четири пилотни общини, в това число и Враца.

„ В едно „ прелестно " учебниче, чиято тема беше и за джендъри, се споделяше, че момчетата не са единствено момчета и девойките не са единствено девойки, учителите трябваше да го преподаваме на децата ни - аз не го възприех, тъй като през 2006-та не съм разбирал за какво би трябвало да го учат децата. А те още от този момент са подготвяли почвата години по-късно да се вкарат закони, през които децата да имат право да сменят половете си. Кутията на Пандора за жалост се отвори доста и доста от дълго време, и към този момент процеса мъчно ще бъде спрян. Ние би трябвало да подкрепим този законопроект, за изменение и допълнение на Закона за протекция на детето, посредством който се не разрешава разпространението на материали, свързани с половата еднаквост и ориентировка в учебните институции и детските градини, както и агитация за промяна на пола на децата, а лицата, разпространяващи подобен вид материали, да носят наказателна отговорност. И имам съвет към хранениците на вашите Неправителствени организации - не пипайте децата, не пипайте българските деца - те са свещени. Балонът, в който огромна част от вас живеят е в София и в някои от огромните градове, хората са прекомерно консервативни по дребните обитаеми места. Нашите деца не са европейските деца, нашите деца не са с концепциите от Европа, нашите деца са напълно разнообразни. Българинът ви разреши да подарите реакторите на Украйна, да купувате самолети, само че когато се стигне до децата, той ще стане и никой няма да може да го спре, в това число и народните представители. ", сподели в умозаключение Ивайло Папов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР