Поне по три контролно-пропускателни пункта ще има за всяко от

...
Поне по три контролно-пропускателни пункта ще има за всяко от
Коментари Харесай

По три КПП-та за събитията с папата

Поне по три контролно-пропускателни пункта ще има за всяко от мероприятията в София и Раковски, на които се чака папа Франциск.

През тях няма да се пускат хора, които носят бутилки, по-големи от половин литър, както и хора в нетрезво положение и такива с оръжие, оповестиха на брифинг в Министерство на вътрешните работи.

Първото събитие, на което ще участва папата, и хората ще могат да посетят е от 13 ч. на 5-ти май. То е на площада пред храм-паметника " Св. Александър Невски ". От 16:45 ч. на площад " Александър I " ще има второ събитие с присъединяване на Светия отец. Това е единственото място, на което хората ще могат да видят папамобила.

На идващия ден папата има две събития в Раковски. В следобедните часове автомагистрала " Тракия " ще бъде краткотрайно затворена от 165-ти км до 119 км, а трафикът ще се пренасочва през Пловдив.

След събитията в Раковски Светият отец ще бъде още веднъж в София, където ще има молитва за мир с представителите на всички религии от 18:15 ч.

Заради визитата на папата ще бъдат затворени няколко централни софийски улици, ще бъде неразрешено паркирането и предстоят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР