Поне още ден ще продължи австралийската сага на тенисист №1

...
Поне още ден ще продължи австралийската сага на тенисист №1
Коментари Харесай

Решението за Джокович утре, сръбският премиер разкритикува Н...

Поне още ден ще продължи австралийската сага на тенисист №1 в света Новак Джокович, Решението за визата на Джокович и присъединяване му на Australian Open ще бъде взето най-рано в четвъртък, заяви AAP през днешния ден.

Лидерът в международната класация организира през днешния ден трета подготовка навън, само че имиграционният министър Алекс Хоук към момента може да упражни властта си, с цел да го спре от игра.

Джокович не е имунизиран против КОВИД-19 и пробва да вземе присъединяване на Откритото състезание на Австралия с изключение за преболедувал състезател.

" Адвокатите на господин Джокович предоставиха неотдавна подробна документи, която е съответстваща за решението за визата му. Разбира се, това ще повлияе на периода за правене на дефинитивно мнение ", оповестиха от кабинета на Хоук.

Междувременно сръбският министър председател Ана Бърнабич разкритикува остро Новак Джокович. Днес той обясни проблема с позитивния си тест за ковид, който е дал на 16 декември. След това обаче Джокович е бил на няколко обществени събития, което е в прорез с разпоредбите в западната ни съседка.

" Ако Джокович е излизал на открито с ясното схващане, че има позитивен PCR тест за ковид, това е чисто нарушаване на разпоредбите в Сърбия. Ако Вие сте с позитивен тест, тогава вие би трябвало да бъдете в изолираност. Не знам по кое време тъкмо е получил резултатите, по кое време ги е видял. При всички случаи има една " сива зона ". Само Джокович може да отговори на този въпрос ", сподели Бърнабич.

Съгласно сръбските правила, всеки, който има позитивен тест за ковид, би трябвало да бъде 14 дни в самоизолация, в случай че в този интервал няма нов тест и той е негативен.
Свързани вести Скандалът продължава! Джокович упрекна сътрудника си за погрешната декларация Spiegel проверява: Подправян ли е документът на Джокович СНИМКИ Джокович с първи коментар след абсурда в Австралия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР