Поне на думи почти всички политически сили твърдят, че искат

...
Поне на думи почти всички политически сили твърдят, че искат
Коментари Харесай

Съветник на президента: „Демократична България“ сигурно палят свещичка, че мандатът не отиде при тях

Поне на думи съвсем всички политически сили настояват, че желаят стабилно държавно управление. За да се случи това нещо има потребност от предпоставки и ясни цели. Това съобщи пред Българска национална телевизия съветникът на президента Александър Маринов.

Президентът не се е разколебал за Демократична България от случая с „ Нексо “. Има други съображения, сподели още той.

Според Маринов е „ необичайно “ предлагането на Демократична България за техническо държавно управление.

Президентът избра Българска социалистическа партия, тъй като не декларират предварителни условия. Българска социалистическа партия сподели диалогичност през последната година:

„ Първо бяха в държавно управление със своя идеологически конкурент и с двете нови партии, борци против статуквото, а по-късно реализираха много положително съгласие и с обичайните партии при началото на работата на Народното събрание “.

Друго, с което се препокриват критериите на президента, е преустановяване на военния спор Русия-Украйна с дипломатичност.

Смятам, че нито една от партиите в Народното събрание не желае да ръководи – не желаят да носят отговорност. „ Демократична България “ несъмнено палят свещичка, че мандатът не отиде при тях, разяснява съветникът на президента.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР