Поне 32 души са били убити при струпване на няколко

...
Поне 32 души са били убити при струпване на няколко
Коментари Харесай

Най-малко 32 убити, десетки ранени при пътна катастрофа в Египет

Поне 32 души са били убити при скупчване на няколко коли на автомагистрала в провинция Бехейра в Египет, съгласно управляващите.

Съобщава се също за над 60 ранени при пътния случай в събота, заяви министерството на опазването на здравето на Египет.

Продължавайте да четете

листата на 3 детайла Най-малко 21 починаха при злополука с микробус в Египет Египет: Автобус с туристи се сблъска с камион, 10 починаха Пътни произшествия в Египет убиха 28 в това число туристи завършек на списъка

Сблъсъкът стана в утринна мъгла, когато пътнически рейс на път за Кайро се блъсна в паркирано транспортно средство на автомагистралата, свързваща египетската столица Кайро и средиземноморския град Александрия, съгласно локални медии и управляващи.

Други коли се блъснаха в рейса, като някои се възпламениха.

Държавният вестник al-Ahram заяви, че е имало „ отблъскващ конфликт на пустинния път Кайро-Александрия покрай Вади ал-Натрун “, на към 160 км (100 мили) северно от Кайро.

Изображения, оповестени в обществените медии, демонстрират извърнат камион, който лежи през бързата лента върху овъглен асфалт.

По-нататък има най-малко един рейс и микробус, и двата значително изгорени от пожар, както и доста коли, някои към момента в пламъци.

Могат да се видят тълпи от хора, които стоят край пътя и гледат мястото на злополуката дружно с опашките от коли, до момента в който гъстият черен пушек се издига във въздуха.

Линейки се втурнаха към мястото, с цел да трансферират ранените в болница.

Ал-Ахрам цитира полицейски източници, съгласно които приключване на масло от едно транспортно средство е предизвикало конфликта, като някои от транспортните средства по-късно са се запалили.

Съобщава се, че 29 автомобила са взели участие в злополуката, а шест, в това число пътнически рейс, са били изгорени от огън. Освен това се споделя, че „ минимум 18 “ души са изгорели при случая.

Египетската метеорологична работа предизвести за гъста мъгла по автомагистралите ден по-рано, съгласно локални отчети.

Пътните произшествия с съдбовен край са относително чести в Египет. Официалните данни сочат, че 7000 души са починали при пътни катастрофи през 2021 година За произшествията постоянно се упреква неразумно шофиране и неприятни пътни условия.

През последните години Египет построи мрежа от нови направления, ориентирани към възстановяване на цялостното качество на пътищата.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР