Поне 10 души са загинали в Малайзия, след като частен

...
Поне 10 души са загинали в Малайзия, след като частен
Коментари Харесай

10 души загинаха в Малайзия след като частен самолет се блъсна в мотоциклет и кола


Поне 10 души са починали в Малайзия, откакто частен аероплан се блъсна в мотоциклет и кола при опит за кацне на летище в покрайнините на столица Куала Лумпур, оповестява " Ройтерс ".

Лекият частен бизнес аероплан от модел Beechcraft Model 390 (Premier 1) е превозвал шестима пасажери и двама членове на екипажа. Разбил се е покрай град Елмина, тъкмо преди да кацне , сподели началникът на полицията в Селангор Хюсеин Омар Хан.

Самолетът е изгубил контакт с кулата за надзор на въздушното придвижване , след което се е блъснал в мотоциклет и кола на автомагистралата. На самолета е било обещано позволение за кацане.

Службата за гражданска авиация на страната заяви, че полетът е тръгнал от ваканционния остров Лангкави и е бил на път за летище Султан Абдул Азиз Шах в Селангор покрай столицата Куала Лумпур.
 Трима души са в неопределеност след детонация на танкер край Малайзия
Трима души са в неопределеност след детонация на танкер край Малайзия

Танкерът всекидневно е превозвал ирански нефт, само че е бил празен

Главният изпълнителен шеф на службата Норазман Махмуд сподели, че малко откакто самолетът е получил позволения за кацане, от кулата за надзор на въздушното придвижване Субанг видя пушек, приближаващ от мястото на злополуката.

В ход е задача за търсене и избавяне на жертвите.

Полетът е бил ръководен от Jet Valet Sdn Bhd, малайзийска частна компания за самолетни услуги. Според локалните медии компанията ще сътрудничи на управляващите при следствието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР