Помощникът на Станимир Стоилов Цанко Цветанов също е подал заявление

...
Помощникът на Станимир Стоилов Цанко Цветанов също е подал заявление
Коментари Харесай

И Цанко Цветанов подаде оставка от Левски

Помощникът на Станимир Стоилов Цанко Цветанов също е подал заявление за овакантяване на " Левски ", откакто Мъри си потегли след мача с " Локо " (Сф), заяви Българска национална телевизия.

Очаква се същото да създадат и още двама от помощниците на Мъри - Димитър Телкийски и Тодор Симов, както и основният управител Йончо Арсов.

„ Няма да продължа да работя. Това, което ме тормози, е методът на ръководство и решенията, които се взеха ", съобщи Мъри Стоилов при напускането си.

„ Няма да вземам участие в заробването на " Левски ". Трябва да има обединяване. Не пристигнах за разцепление. Вчера имах диалог със Сираков поради любовта на почитателите. Поставих две условия. Първото - при смяна на Управителния съвет да има преобладаваща квота футболният клуб. И второто - да продължим в същия екип с Ивков, да се даде период шест месеца или една година, да се слагат съответни цели и в случай че ги приемем и не ги осъществим, сами да си тръгнем. Ако на висшето управление им трябват прислужници, няма да бъде с моето наблюдаване. Исках всичко да се знае от първия ден “, добави Стоилов тогава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР