Помощникът на Петър Хубчев - Левон Апкарян призна, че не

...
Помощникът на Петър Хубчев - Левон Апкарян призна, че не
Коментари Харесай

Апкарян: Този отбор има такава публика, че тя ти взима половината мач

Помощникът на Петър Хубчев - Левон Апкарян призна, че не може да се похвали с левскарска принадлежност от дребен, само че обща 100-процентова поддръжка за новия ментор на " сините ".

Според него отборът от " Герена " има огромен актив в своята аудитория, която в доста от случаите спомагала за сполучливия процес на мачовете. Акпарян се надява, че позитивна разлика в представянето на отбора ще има напълно скоро.

" Аз за разлика от старши-треньора или Донков, няма по какъв начин да кажа, че от дребен съм бил от Левски или моят дядо. Мога обаче да кажа, че треньора ще го поддържаме на 100%. За Левски ще работим непрекъснато. За времето, което бяхме тук на стадиона и многото мачове, които гледахме, просто в мен трепна едно нещо, че този тим има такава аудитория, че тя ти взима половината мач. В България приказваме за този атрактивен футбол, а ние нито го виждаме в Лудогорец, нито в ЦСКА ".

" Трябва да имаме резултати. Трябва да се вижда, че има разлика. Благодаря и аз на треньора Георги Тодоров. При нас, от последните 10 мача, са всички карти свалени. Ние знаем какво става тук както с младите, по този начин и с другите футболисти. По най-бързия метод би трябвало да покажем на терена какво работим по време на тренировките. Не една година, две години или три години.... ", приключи Апкарян.
 Георги Донков: Горд съм, че се завръщам в моя роден клуб
Георги Донков: Горд съм, че се завръщам в моя роден клуб

" Обещания не желая да давам "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР