Помощник-възпитателката от пловдивската детска градина „Мир”, обвинена, че е принуждавала

...
Помощник-възпитателката от пловдивската детска градина „Мир”, обвинена, че е принуждавала
Коментари Харесай

Учителката, обвинена в тормоз над дете: Не съм го карала да мие тоалетни


Помощник-възпитателката от пловдивската детска градина „ Мир”, упрекната, че е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни, отхвърли тези изказвания.

Стефка Табакова изрично съобщи пред Нова телевизия, че не е употребила сходни способи за наказване на момченцето, както настояват неговите родители в тъжба до виновните институции.

Родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на проява в поддръжка на Табакова. Те обявиха, че дамата се грижи добре за децата им, а случая се употребява с користни цели от назначената неотдавна директорка. Целта й била да направи чистка на личния състав, настояват родителите.

Според бащата на дребния Любчо, възпитателката не му разрешава и да яде следобедната закуска дружно с останалите деца от групата. И допълват, че преди към месец възпитателката на другата трета група напуснала наложително.

„ Никога не съм лишавала дете от храна”, безапелационна е Табакова. Тя споделя още, че сега е в отпуск, откакто била принудена от директорката да подаде молба за подобен. Шефката й даже отказала да покаже жалбата от родителите на Любчо.

Вече тече и подписка в поддръжка на личния състав на детската градина. Общината стартира и цялостна инспекция, резултатите от която ще бъдат оповестени идната седмица.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР