Помощник-треньорът в Етър Велико Търново Иван Вутов поздрави момчетата за

...
Помощник-треньорът в Етър Велико Търново Иван Вутов поздрави момчетата за
Коментари Харесай

Иван Вутов: Етър показа изключително желание за победа

Помощник-треньорът в Етър Велико Търново Иван Вутов поздрави момчетата за безапелационната победа с 2:0 над Витоша Бистрица в 15-ия кръг. Това постави завършек на серията от 3 следващи загуби, която „ виолетовите ” записаха в шампионата.

„ По принцип знаехме, че този мач ще бъде доста нервозен и сложен, по причина, че Бистрица щеше да играе разкрепостено. На нас тегнеше това, че тази победа е наложителна. Знаете с какви тимове играхме в последно време. Радвам се, че момчетата демонстрираха извънредно предпочитание за победа. Доминирахме през целия мач, имахме много голови положения ”, сподели Вутов.

„ Недоволни бяхме от играта на някои хора в средата на терена в предните мачове. Лично негово решението да пусне млади футболисти с не чак толкоз огромен опит. Явно е сполучил в опитите си, по тази причина заслугата е напълно на старши треньора. ”

„ Ние знаем, че Витоша ще играе по-затворено и на тази база ни трябваха хора, които играят мощно „ на втория етаж ”. Имаме хора, които умеят да центрират добре. Сашо Александров е неуморен отдясно, от другата страна е Димо Атанасов. Доволни сме от офанзивата по крилата. ”

„ През цялата седмица беше залегнала една меланхолия върху треньорския състав и най-вече върху Станислав. Запазихме успокоение и сякаш това беше най-важното. ”

„ Като изключим 5-6 тима, най-много тези от първата шестица, другите отбори са равностойни и не е никаква изненада кой кого може да победи.Мисля, че можем да чакаме още една победна серия ”, приключи Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР