Помощник-треньорът на Лудогорец Петър Колев сподели, че умората в играчите

...
Помощник-треньорът на Лудогорец Петър Колев сподели, че умората в играчите
Коментари Харесай

Помощникът на Херо: Умората се оказа решаваща

Помощник-треньорът на Лудогорец Петър Колев показа, че умората в играчите му се оказала решаваща за провалянето с 1:2 от ЦСКА-София на " Лудогорец Арена ". " Аз не считам, че сме изгубили закономерно през днешния ден. Футболистите се постараха, макар умората, която имаха. Ние имахме превес в по-голямата част от мача. По моему допуснахме една неточност преди почивката, а създадохме няколко положителни благоприятни условия. През второто почнахме още веднъж по-активно, вкарахме, само че допуснахме неточности при статичните положения. Не трябваше да го позволяваме, имаме пропуски при статичните положения. Това се видя и през днешния ден.

Опитахме се да изненадаме отбраната на ЦСКА. Ротацията в офанзива бе да обърка гостуващата защита, до някаква степен се случи, само че загубихме мач, който не заслужавахме ", показа Колев.

" Ние доста бързо допуснахме гол след изгонването на Каранга. Играчите желаеха да изравнят, само че сгъстеният цикъл тези последни 12 дни, се отрази на футболистите.
Направихме всичко допустимо, с цел да възстановим да играчите след мача с Брага. В петък много играчи помогнаха на Лудогорц 2, който би трябвало да се избави. Нямаме хора и няма по какъв начин да вършим ротации.

Играчите би трябвало първо да починат, а по-късно идва нова сходна серия, като се надявам да излезем с по-добър край от нея.

Треньорският щаб ще се опита да работи върху това, че не е станало нещо съдбовно. Рано е да се приказва за купата, всеки може да губи точки, както ние, по този начин и съперниците. Тепърва предстоят мачовете, които ще решат шампионата. Дори да бяхме победили или приключили наедно, още веднъж нямаше нищо да бъде решено, защото предстоят прекомерно доста мачове ", добави Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР