Помощник-треньорът на Берое Пламен Липенски внесе яснота около случващото се

...
Помощник-треньорът на Берое Пламен Липенски внесе яснота около случващото се
Коментари Харесай

Помощник-треньорът на Берое внесе яснота около случващото се в клуба

Помощник-треньорът на Берое Пламен Липенски внесе изясненост към протичащото се в клуба и притежателя Ернан Банато.

" Няма мотиви за паники в Берое. Аз съм в контакт със притежателя Банато. Говорихме ползотворно в последните дни. Има закъснение на една заплата, само че е единствено 5-6 дни. Имам уверението му, че през следвaщата седмица всичко ще бъде изчистено. В някои клубове забавянето е много по-сериозно, няма място за терзание. Работим непрекъснато в името на Берое ", показа пред " Тема Спорт " Липенски.
 Берое с нов кондиционен треньор
Берое с нов кондиционен треньор

Алехандро Нието е щастлив от предизвикването

" Нужно е време. Банато е нов човек за българския футбол и за родната реалност. Ще му би трябвало интервал да свикне с всичко. Вярвам, че нещата ще се развиват в позитивна тенденция. Има проблеми с неговото идване в България, само че сме в непрекъснат контакт. Отборът се показва повече от добре, като се има в поради, че бе построен за дни и в придвижване.

Имаме доста нови играчи, на които също е нужно време. Даваме късмет и на младите ни български момчета. Надява се на положително показване в дербито с Ботев Пловдив и нека се върнем към успехите. Ние сме тимът с най-вече дебютанти играчи от личната школа. Новият старши треньор Ачиари се вписва доста добре в колектива и следи и подрастващите. Ходи да гледа дублиращия тим. Щом има момчета с преспектива там постоянно са добре пристигнали в пръвия състав ", добави Липенски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР