Помните ли времената, в които разводът на Бранджелина изглеждаше като

...
Помните ли времената, в които разводът на Бранджелина изглеждаше като
Коментари Харесай

Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит и има добра причина за това

Помните ли времената, в които разводът на Бранджелина изглеждаше като много зрял, естествен и спокоен? Е, тези дни са зад нас, тъй като все по-упорити клюки настояват, че Брад в последно време много ядосва Анджелина и е съумял в действителност да вбеси някогашната си брачна половинка със своите скорошни дейности.

А те са... да заведе новата си обич Никол Потуралски на отмора във френския палат, в който той и Анджелина се ожениха. И в случай че това не е задоволително - Никол и Брад са били там навръх годишнината от сватбата на Бранджелина! Признаваме, че Брад няма прошка.

Новините са новата двойка обиколиха стремително интернет пространството, а близки до Брад споделят, че той въобще не се интересува от мнението на Анджелина. "Брад знаеше чудесно какво прави, когато реши да заведе Никол в имението, където се венчаха с Анджелина, и то тъкмо в същия ден. Той знаеше, че тя ще реагира по някакъв метод, само че това не значи, че се интересува от възприятията ѝ. ", споделят източници.

А какво мисли Джоли за всичко това? Според източници на The Mirror, актрисата е "бясна и удивена, че Брад е паднал толкоз ниско ".

"Тя е отвратена от обстоятелството, че Пит се разхожда демонстративно из цяла Европа с това момиче, вместо да пази персоналния си живот и достолепието си. " Анджелина счита, че е пренебрежение да заведе новата си другарка на мястото, където са се венчали преди години.

Напомняме, че предходната есен Брад и Анджелина се бориха в съда за собствеността на френския парцел, който коства 67 милиона $. Все още не е ясно кой ще получи замъка и това още повече разпалва абсурда сред някогашните съпрузи.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР