Помните ли Марешка от първия сезон на Игри на волята?

...
Помните ли Марешка от първия сезон на Игри на волята?
Коментари Харесай

Помните ли Марешка? Какво се случва с реалити звездата и защо каза "баста" на всичко

Помните ли Марешка от първия сезон на " Игри на волята "? Родена във Варна, само че израснала в Чечня, историята на Марешка впечатли цяла България. Тя е била омъжена на едвам 15 година, а на 18 година ражда сина си Амир. 

Виж още: Официално: Симона Загорова и Даниел са разграничени, певицата съобщи защо 

В фамилията на мъжа ѝ е била непрекъснато унижавана и обиждана, като даже не са ѝ разрешавали да се радва на детето си, с цел да израсне като твърд мъж. Вечерно време мъжът ѝ я насилвал. Марешка съумява да избяга от Чечня и пристигнала в България единствено с облеклата на гърба си. За да показва свободата си, тя става модел и даже се снима за Playboy. 

Виж още: Защо Торино и Пашата се споделят по този начин? И ще влизат ли в политиката?

Но какво се случва с Марешка през днешния ден? В своя Instagram профил тя е изтрила всичките си фотоси, само че пък е много дейна на сторита, където призна, че тя към този момент не е онази Марешка, която познаваме. 

" Нямам нищо общо от предходната Марешка. Включих режим: Не ми пука за нищо, с изключение на близки и своето развиване. Включих режим: " Обичай се ". И целия филм се прекатурна. Близките ми хора ги броя на пръсти ", съобщи тя. 

Виж още: Най-хубавата промяна: Половинката на BALLAN за възобновяване след раждането 

Преди това Марешка съобщи, че живеем във време, в което алчността и лакомията са допълнително, въпреки и да не генерализира. " Ако не ви одобрявам, може да не ме гледате ", предложи тя. 

Изображение: https://www.facebook.com/mareshkaquinn

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР