Помните ли, когато в началото на тази година Джордж Р.

...
Помните ли, когато в началото на тази година Джордж Р.
Коментари Харесай

„Ветровете на зимата“ може да излезе през 2018 г. или в началото на 2019 г.

Помните ли, когато при започване на тази година Джордж Р. Р. Мартин съобщи, че чака „ Ветровете на зимата “ (The Winds of Winter) – шестата книга от фентъзи епоса „ Песен за огън и лед “ - да излезе до края на 2017 година?

За къс миг сърцето ви се извърши с вяра – най-сетне ще разберете какво става в обичаната си поредност. Ох, мои наивини благи летни деца...

На 22 юли писателят описа малко по-подробно в своя блог за напредъка на плановете си.  Първо – положителните вести. Мартин съвсем е приключил „ Огън и кръв “ (Fire and Blood) първият от общо двата тома, отдадени на цялостната история на рода Таргариен. Той чака да излезе на пазара „ в края на 2018 година или при започване на 2019 година “.

А в този момент – не чак толкоз положителните вести . Мартин не е сигурен дали „ Ветровете на зимата “ ще излезе преди или след „ Огън и кръв “. Това значи, че съществува вериант, в който шестата книга от „ Песен за огън и лед “ да се появи чак при започване на 2019 година

Да, забавянето е разочароващо, само че никога изненадващо.

" Мисля си обаче, че през 2018 година ще ви предложа най-малко една книга за Вестерос. А кой знае, може и да са две... ", добавя писателят.

Дали?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР