Помните ли как преди години големият шампион по голф –

...
Помните ли как преди години големият шампион по голф –
Коментари Харесай

5 причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват

Помните ли по какъв начин преди години огромният първенец по голф – Тайгър Уудс, влезе в заглавията на медиите поради аферите си с голям брой дами, които се случваха зад тила на брачната половинка му – шведския модел Елин Нордегрен. Накрая тя го хвана в крачка и безусловно го наби с един от стиковете му за голф като го беше гонила по алеята на имението им, с цел да отмъсти на неверника. Впоследствие тя се разведе с него като съобщи, че в никакъв случай не му е посягала и че си го е изкарала на автомобила му...

Години по-късно Уудс стартира връзка с олимпийската шампионка по ски Линдзи Вон. Всичко посред им изглеждаше съвършено, до момента в който не се оказа, че той е изневерил и на нея, след което тя инициира раздялата им.

Самата Линдзи съобщи в медиите, че двамата са скъсали, тъй като просто „ нещата посред им не са се получили “.
Това е обикновено, от време на време дамите не желаят да си признават, че са били мамени. Но за какво някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват? И има ли причина точно женените/обвързаните мъже да са серийни кръшкачи, които изневеряват повече? 
Ето и 5 съществени аргументи, заради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват, най-малко съгласно специалистите:

1. Това е всичко, което знаят
Някои мъже стартират да изневеряват на гаджетата си още в гимназията. Това е част от това кои са те и е толкоз вкоренено в държанието им, че се е трансформирало в част от тяхната еднаквост. Тези мъже просто са женкари, които не знаят по какъв начин да удържат нагона си. Да се научиш да бъдеш моногамен изисква работа и изпитание. Този вид мъже нормално се нуждаят от съвещания със експерти, които да им оказват помощ да се отучат от това токсично държание като работят върху този развой всекидневно.
  
2. Те нямат честен проблем с това
Морално, някои мъже нямат проблем с изневярата. Те просто не имат този вид задръжки и не считат, че това е огромен проблем. Мъжете които изневеряват постоянно и в никакъв случай не са имали моногамна връзка и нямат чувството, че в тях има някаква неточност или проблем. Те не изпитват скрупули след аферите си, даже и да предизвикват болежка. За страдание този вид мъже мъчно могат да бъдат изменени или превъзпитани, тъй като морал и ценностна система просто не се преподават.

3. Те имат ниско самочувствие
Кръшкачите и измамниците постоянно са мъже, които имат доста комплекси и ниско самочувствие. Обикновено те се впускат в афери, с цел да погалят егото си. Когато се радват на вниманието на няколко дами едновременно, тези мъже се усещат някак по-стойностни. Този вид мъже би трябвало първо да се научат да обичат себе си, преди да могат да обичат откровено някой различен. В противоположен случай техните усеща към която и да е жена в никакъв случай няма да станат прекомерно задълбочени.

4. Те са пристрастени
Някои мъже просто са пристрастени към секса и интимността. Те стават захласнати от тези тематики и не могат да спрат да мислят за това, до момента в който не подхващат дейности. Пристрастяването към секса може да се лекува с самостоятелна и групова терапия. Този вид взаимозависимост не изчезва елементарно. Мъжете, които имат проблем от този вид, би трябвало да положат доста работа и старания, с цел да могат да се освободят от тази своя фикс идея.

5. Те се самосаботират
Някои мъже са склонни да саботират живота си, когато той върви прекомерно безпрепятствено и добре. Те може да не знаят за какво тъкмо изневеряват и да си дават сметка до какво може да докара това тяхно държание и въпреки всичко да не могат да се спрат. Обикновено при тези мъже има някакъв забранен психически проблем от тяхното минало, който ги кара да се самосаботират. Този вид мъже кръшкачи би трябвало да се съветват със експерт, в случай че желаят да не провалят вечно брака и/или връзката си.

Някои от тези пет вида изневеряващи мъже могат да се трансформират, само че единствено в случай че го желаят. Преди всичко един мъж би трябвало да желае вътрешно да стане по-добър човек и да се посвети на тази концепция. Промяната обаче няма да се случи за една нощ!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР