Помните ли иконичната сцена от Приятели, когато Рос разбра, че

...
Помните ли иконичната сцена от Приятели, когато Рос разбра, че
Коментари Харесай

Любов на 25 години: Матю Пери е бил влюбен в Кортни Кокс през всички тези години

Помните ли иконичната сцена от " Приятели ", когато Рос разбра, че Рейчъл също е влюбена в него? " Ти си ме не запомнила? " " Че по кое време си ме помнела? ".

Позволете ми да опресня паметта ви с това видео, тъй като е много обвързвано със идната вест, която касае не Моника и Чандлър, а Матю Пери и Кортни Кокс!

Да, това без подозрение е иконична сцена, а съгласно приближен източник на Us Weekly, " самият Матю Пери постоянно е бил влюбен в Кортни Кокс ", к оето несъмнено е голяма изненада. Чандлър и Моника първо бяха добри другари в сериала, по-късно станаха двойка, ожениха се и си осиновиха дечица, само че се оказва, че през цялото това време Матю е бил влюбен в Кортни!

 другари imdb.com

Още нещо - източникът твърди също, че " той по този начин и не съумя да я не помни ".

Сигурно се чудите дали тези двамата в миналото са били двойка и отговорът е - не . Кортни беше омъжена от 1999г. до 2013г. за артиста Дейвид Аркет, а сега излиза с Джони МакДейвид, до момента в който Матю е имал много връзки с холивудски хубавици през годините (включително и с Джулия Робъртс, която има епизодична роля в сериала).

Вижте ТУК най-милите моменти на Кортни Кокс и Матю Пери през годините:
 Кортни Кокс и Матю Пери (Моника и Чандлър)  Кортни Кокс и Матю Пери (Моника и Чандлър)  Кортни Кокс и Матю Пери (Моника и Чандлър)  Кортни Кокс и Матю Пери (Моника и Чандлър)
Независимо от възприятията посред им, едно е несъмнено - Матю и Кортни към момента са близки другари и постоянно прекарват времето си дружно. Преди време двамата бяха на обяд и не пропуснаха да се похвалят със селфи в обществените мрежи.

Под него Кортни написа:

" Познайте с кого обядвах през днешния ден... Знам! Дали мога да съм по-щастлива? #истинскиприятели "
                         

A post shared by (@courteneycoxofficial) on Nov 7, 2019 at 3:16pm PST

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР