Помните ли Елвира Георгиева, която грабна сърцата на всички фенове

...
Помните ли Елвира Георгиева, която грабна сърцата на всички фенове
Коментари Харесай

Помните ли Елвира Георгиева, която изпя култовата песен за коминочистача? Не е за вярване как живее в момента заради втория си съпруг (ВИДЕО)

Помните ли Елвира Георгиева, която сграбчи сърцата на всички почитатели на естрадата с паметната си ария „ Мечта за всички “ от 1987 година? Шлагерът, който беше прочут и по-добре просто като „ песента за коминочистача “! Елвира е родена през 1962 година в гр. Смолян в семейство на потомствени лютиери (майстори на цигулка). Целият ѝ живот е обвързван с музиката и въпреки да да приключва музикалното учебно заведение в Стара Загора със компетентност „ цигулка “, в последна сметка се озовава на естрадната сцена, защото пеенето я притегля надалеч по-силно. По-късно през годините опитва сполучливо и в поп-фолка. Елвира бе изрично измежду най-ухажваните дами през 80-те и 90-те години. В последна сметка тя споделя „ да “ на композитора Владимир Наумов, който основава множеството от песните ѝ. По-късно обаче бракът се разпада, а Елвира намира ново фамилно благополучие с пластичния хирург доктор Николай Георгиев. Щастие ли?

В момента Елвира е унищожена, както душевен, по този начин и физически, а виновност и за двете носи нейният брачен партньор

През годините доктор Георгиев, който е един от най-известните пластични хирурзи в София, не пропущал да разкраси брачната половинка си. Интервенциите ставали обаче все по-чести. Така сега извънредно красивата Елвира наподобява по-скоро на кукла, а не на жив човек. Външният тип обаче не е нищо спрямо това, което се случва в душата на певицата. И повода е отново в надарения доктор Георгиев. Който обаче се оказал и с много своеволен темперамент. Лекарят въртял афери с не една и две от своите пациентки. Изневерите му били безкрайни. Точно поради това Елвира към този момент не смеела да си покаже и носа на открито от у дома. Използвала единствено таксита, като съвсем постоянно дестинацията била една – отивала при персоналния си коафьор. „ Горката! Кариерата й не се разви, както очакваше, а в този момент се оказа и, че е омъжена толкоз години за мъж, който я лъже, мами и унижава. Гадна работа, само че не трябва да го търпи повече. Да се разведе в случай че има малко горделивост. Още е симпатична, тъй че може да си откри някого “, тюхкат се пък околните на Елвира.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР